Meijer's

Gemiddelde menuprijs: €36.50
Huiswijn per fles: €15.00
Huiswijn per glas: €3.00
Betalen:
Kenmerken: Per boot bereikbaar, Brand bier, Kind vriendelijk, Kindermenu, Gluten vrij, Groepen max. : 60, High tea, Lactose vrij, Lunch, Tuin, Terras, Vrij parkeren, Romantisch, Solo, Zondagsbrunch, Rolstoel toegankelijk

Share |

Verdeling van de 27 meningen

81%

15%

Beoordelingen van gasten samengevat

Op een half uurtje rijden van Amsterdam ligt deze ‘prachtige parel’ verscholen achter de dijk bij Andijk. In een ‘schitterend gerestaureerde’ kerk wordt ‘fantastisch gekookt’. ‘Hier wordt invulling gegeven aan de woorden service en gastvrij!’ En dan het eten: ‘dat is geweldig!’ Het wijnarrangement is ‘altijd leuk’. De hoofdgerechten zijn misschien ‘wat te klassiek en mogen wat uitdagender’, maar de voor- en tussengerechten zijn altijd ‘grote verrassingen, in positieve zin’. Meijer’s kun je ook per boot bereiken.

Ook restaurants beoordelen? Meld je aan als proever op iens.nl!

Dit zeggen de gasten over Meijer's

marcelvh
Goed 09-08-2010
0 0
Prima gegeten, maar toch ook wel tegen amsterdamse prijzen. Verrassing in de polder. Mooie ambiance in oude kerk. Bediening is down to earth en aardig, geen pretenties.
Annemiek B
Uitstekend 31-07-2010
0 0
Onlangs weer in dit geweldige restaurant gegeten. Enkele collega's uit Amsterdam waren naar Andijk gekomen op aanraden van mij en waren aangenaam verrast. Elke keer is een avond eten bij Meijer's een feestje! De gerechten zijn bijzonder smaakvol, altijd weer verrassend en de bijpassende wijnen overheerlijk. De voor ons inmiddels bekende bediening attent en vriendelijk. Nog nooit zijn wij teleurgesteld bij Meijers's, integendeel. Amsterdammers: denk niet dat Andijk ver is, het is de moeite
Katman
Uitstekend 30-06-2010
0 0
Ter afsluiting van een heerlijk zomerweekend aten we bij Meijer's op het terras. Bijzonder vriendelijke bediening, heerlijk eten en goed advies bij de wijnkeuze. Ook de kinderen smulden van hun "grote-mensen-eten". Een fantastische kennismaking met West-Friesland. We komen vast nog eens!
admo
Redelijk 28-06-2010
0 0
Heerlijk buiten op het terras gegeten. Een unique in de polder. De bediening was altijd zeer vriendelijk en behulpzaam alleen nu is er een blond uit de kluiten gewassen meisje wat je gewoon weg kijkt. Dat is niet op z'n plaats hier. Ik zal daarom niet snel terug komen.
prudentius
Uitstekend 25-06-2010
0 0
Heerlijk om hier op het terras te zitten met champagne en oesters. Het restaurant zit in een oud kerkje. Gekozen voor het kreeftmenu dat super goed smaakte. De bediening is noord-hollands down to earth hetgeen erg prettig is. Prima plek.

NB Bekijk alle meningen van Meijer's bij het Meningen tabje.

Beoordeel Meijer's zelf!

Je mening dient te gaan over Meijer's. De redactie van deze site behoudt zich het recht voor om niet terzake doende meningen te verwijderen. Hierbij worden onze huisregels gehanteerd.

Algemene indruk:
Slecht Matig Redelijk Goed Uitstekend