| Keuken | IJssalon |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Gyni 15 december 2011 | |
T'ja de heer Engelsman moet nog veel leren, en waarom is hij inde winter gesloten, je kan er toch een theetuin van maken. |
dharry 4 juli 2011 | |
Bediening op niet te drukke dagen wel oke. Veel gevarieerd ijs waarvan de meeste heerlijk smaken. Structuur en temperatuur van het roomij zijn uitstekend. Uitstraling van de zaak is niet geweldig en even een lekkere coupe eten op fatsoenlijk zitmeubilair is ook, helaas, niet meer mogelijk. |
Katarina91 22 april 2010 | |
Het ijs bij Torino wordt steeds duurder, maar de smaken niet beter. Ik heb het idee dat er in het aarbeienijs elk jaar minder aardbeien gaan. De bediening kijkt vaak chagrijning en is gehaast of juist langzaam. De verbouwing heeft deze zaak geen goed gedaan.
guus13 31 maart 2010 | |
Bediening zou beter / vriendelijker kunnen, maar ja, het is wel het beste ijs uit de buurt... |
Patrick 12 april 2009 | |
sjagrijnige bediening, zeer matig ijs (en DUUR!) en verder gewoon een fantasieloze ijssalon. Niet de moeite, gewoon doorlopen. |
Geef zelf je mening over IJssalon Torino