| Keuken | Hollands |
| Gemiddelde menuprijs | €25.00 |
| Openingstijden | 10.00-22.00, nov-mrt vanaf 16.00, ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
adoks 6 mei 2012 | |
Tijdens onze vakantie kwamen we terecht bij dit restaurant. Het is op een prachtige plaats gelegen, in een nog werkende watermolen. We hebben in een van de authentiek ingerichte kamers gegeten. Vriendelijke bediening gaf ons een thuis gevoel. In 2012 bestaat de watermolen 360 jaar, het restaurant 20 jaar, 5e generatie voert nu de scepter.
P. en M. 24 juli 2011 | |
Wij aten hier soep tijdens onze culinaire fietstocht Happen en Trappen vanuit Winterswijk. Er was een tafel voor ons gereserveerd op een mooie plek aan het water. Wij mochten kiezen uit 3 soorten soep, wij kozen kaassoep, deze was erg l;ekker. De bediening was vakkundig en vriendelijk. Wij kregen een uitstekende indruk van dit restaurant. |
louishamming 29 mei 2011 | |
Leuke omgeving, mooi terras. Maar dan het eten: Zeker niet goedkoop en keiharde meloen als voorgerecht, kalfoester met cognacsaus? Kalfsoester, taai en droog en ik proefde totaal geen cognac in de saus. Zeer smakeloos! Een pluspuntje was de koffie complet, leuk opgediend en lekker. |
Pecaro 1 mei 2011 | |
Opmerkingen eten *