| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Gemiddelde menuprijs | €9.00 |
| Openingstijden | 11.00-19.00, nov-feb alleen vr-zo tot 18.00, mrt-okt ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
hans amsterdam 13 april 2012 | |
Een mooie lunch locatie, met goede pannenkoeken maar ook prima lunch gerechten. Inderdaad wel 100% zelfbediening, maar ook personeel wat netjes en snel afruimt. Zowel veel terrassen aan de speeltuin kant, maar ook een heerlijk terras aan de binnen kant, waardoor je zonder kinderen ook heerlijk buiten kan genieten. |
davids 20 maart 2012 | |
Was daar met 2 kinderen(experts in pannenkoeken) en wij vonden het wel goed. Waar je voor bent, de pannenkoek, is groot lekker en dik. Je moet idd alles zelf pakken, maar dat is toch niet zo erg? beetje verwend zijn de mensen wel, het is geen 3 sterren restaurant..... |
olaf1 30 januari 2012 | |
Pannekoeken zijn prima, locatie is zeker buiten ook goed. De service is er gewoon niet, je moet bij de zelfbediening bestellen en daarna zelf je pannekoeken ophalen. Personeel is absoluut niet vriendelijk. Snap ook niet dat deze tent een 6,7 scoort op het gebied van service. Over welke service heeft men het dan? Erg onpersoonlijk.
mvanderburgt 20 december 2010 | |
Door de prachtige buitenzijde en ligging was ik enigszins verrast door de onsmakelijke pannenkoeken en de ongezellige setting binnen. Pannenkoek met spek en annanas houdt hier in dat laatstgenoemde er na het bakken koud op wordt gegooid. Het kassa-systeem is ook erg achterhaald; je mag zelf je bestelbriefje naar de keuken brengen. Personeel werkt volgens mij hard, maar heeft nog veel te leren over vriendelijkheid en service. Ben bang dat dat overigens Amsterdam eigen is.
smoelwerk 18 augustus 2010 | |
What an unfortunate experience at Meerzicht. We, a party of 11 (six parents, five offspring) with a variety of orderings amounting E 150, really had an unpleasant closure of our day off in 'het Bos'. Pancakes are reasonable, but pricing is in the high-end zone. Too bad, tap water is not available, which I think is a disgrace if one wants to drink water next to a glass of wine. Worst of all is the (lack of) service. Needless to say, you have to play your own waiting staff in obtaining the dishes, but the students (?) cleaning up the tables are rude and, in some cases, even insulting. After the second premature cleanup (an unfinished drink), we were called liars after complaining. However it really happened, restaurant staff should probably never make this kind of mistakes. A once-and-never-again experience for us. A word of advice for those still in doubt: avoid Meerzicht. |
Geef zelf je mening over Boerderij Meerzicht