Bellini doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni
chieltje 24 mei 2012 | |
Wat is dit restaurant slecht geworden. Vorig jaar begon het al minder te worden, maar dachten we dat het een tijdelijke dip was. Maar de laatste tijd wordt het alleen maar slechter. Betonnen pizza's waar je uren op moet wachten. Heel jammer, want het eten was altijd heel goed.
erica3 14 mei 2012 | |
Een zaakje waar je normaalgesproken aan voorbij zou lopen: een wat vervallen buitenkant en een wat smoezelig interieur. De eigenaar ontving ons allerhartelijkst, maar had met vetvlekken in zijn blouse ook zelf een niet geheel smetteloze uitstraling. De bruschetta met gegrilde courgette wat wat bleek en laf, het kalfsvlees met Marsala-sinaasappel saus was supermals maar vlak van smaak en bet bakje gebakken groenten was wat weinig voor ons vieren. Het melkcitroenijs met aardbeien was heerlijk fris.
proever51 10 april 2012 | |
Afgelopen zondag gegeten en het familiemenu genomen. Ik kom al een aantal jaren bij dit restaurant vanwege de uitmuntende kwaliteit en goede bediening. De prijs waar nog weleens een opmerking in recenties over is, kan geen probleem zijn bij dit menu als het zijn kwaliteit maar handhaafd en dat doet het, wat een feest om zo je vrije weekend te besluiten. Keuze uit meerdere voor-hoofd en nagerechten en allemaal op de kwaliteit die zo gewoon is voor Bellini. Ik ben met mijn gezin onder de honderd euro de deur uitgegaan met het gevoel even op vakantie te zijn geweest. Heerlijk Heerlijk Dank Bellini voor zo een uitmuntend iniatief en graag tot een volgende familie of gewoon mijn gebruikelijke zakelijk diner. Ci Vediamo
rené13 8 april 2012 | |
Afgelopen woensdag met mijn dochter bij Bellini gegeten; het was ronduit top! Fantastische specialiteit buiten de kaart gegeten: "Haasbiefstuk met aardbeien". Italië onder handbereik!!! |
Peterbergen 2 april 2012 | |
Ik heb het genoegen al ca 20 jaar in dit fijne restaurant te komen. Ik heb nergens ter wereld ooit lekkerder Italiaans gegeten. Zelf in Rome niet. De gerechten zijn divers en altijd bijzonder lekker. Het restaurant en de mensen die er werken zijn een parel in Amsterdam. De enige reden waarom ik dit restaurant niet aan iedereen zou aanbevelen, is dat er dan misschien geen plaats meer voor mij is.
Proeftijd 1 april 2012 | |
Qua plaats en de uitstraling aan de buitenkant zou je dit restaurant zo maar mis kunnen lopen.
Haan 30 maart 2012 | |
Zeer goed gegeten, echt een aanrader! Beginnend met een warm welkom en een drankje kwam bij ons de eigenaar vertellen wat de specialiteiten op het moment zijn, hierdoor probeer je toch weer iets nieuws (Burrata, lekkerste mozzarella!) en venusschelpen. Daarna hadden wij risotto en haasbiefstuk. Niets is te gek en alles kan! Top restaurant waar wij zeker vaker terug zullen komen! Als je een liefhebber bent van eten moet je ook dit restaurant op je lijstje hebben staan! |
ADenneman 22 maart 2012 | |
Samen met een vriendin weer heerlijk gegeten. Echt genieten van het eten en de supervriendelijke bediening. Echt een aanrader om hier te gaan eten. |
juburus 22 maart 2012 | |
Gisteren weer bij Bellini gegeten en weer heerlijk! Eerlijk eten, met passie gemaakt en aan tafel gebracht, we blijven ervoor terugkomen. Nino en team, bedankt weer voor een fijne avond en tot snel! |
Proever72734 21 maart 2012 | |
Afgelopen maandagavond weer eens bij Bellini gedineerd. Niet alleen uitstekend gegeten, maar vooral ook genoten van de ongedwongen en sfeervolle ambiance. We begonnen de maaltijd met een ambachtelijk gerookte ham van alpenrund uit de Dolomieten. Wat een smaak, echt voortreffelijk! Daarna een mooi stukje entrecote met mozarella met wederom een mooie fumé toets. Heel bijzondere smaak, nooit eerder geproefd. Ook de wijnen waren absoluut top, zowel de witte als de rode. Als witte wijn hadden we een biologische Verdicchio di Matelica van het huis Cavalieri. Mooi krachtig en mineraal. Rode wijn was een Lacrima di Morro d'Alba. Onbekende wijn, maar smaakte uitstekend bij het gerecht. Kortom, het was weer eens een heerlijk avondje uit bij Bellini. Kom zeker nog eens terug! |
Geef zelf je mening over Bellini