7.0
7.1

1 2 3 ouder »

mhipstra mhipstra 31 oktober 2010

Gezellig en ook super druk tentje, niet altijd plek dus. Maar er staan heel wat tafeltjes dus lang wachten hoef je nooit. De kaart is fijn. Bagels met hartig en zoet, of een 'keuzemenu' waarin je zelf je bagel, de creamcheese en de topping (zoals avocado en salade) kiest. Bagel lekker vers en nog warm, de bijkomende plakjes komkommer helaas wat minder vers (uit een heel koud staande koeling?). Alles bij elkaar een fijne lunchplek.

phiko phiko 9 juli 2009

It was ok, but i expected a bit more.

Indonasian Indonasian 14 juni 2009

Wat een afknapper! De bediening? Welke bediening! Zitten ordinair aan elkaar te frunniken en het lijkt wel alsof ze net van een afterparty komen. Volgende keer maar weer naar de snackbar.

Proever81037 Proever81037 15 september 2008

lekkere bagels, altijd goede service.

dhans dhans 8 augustus 2008

Het blijft naturlijk een redelijk beperkt aanbod, maar het wordt wel goed uitgevoerd. Wij hadden de bageltapas en die waren allemaal fris en lekker. Eén bagel is wel wat weinig voor de lunch, dus bestel er een extra.

Proever76223 Proever76223 2 juni 2008

Om te lunchen in B&B echt één van mijn favorieten! Heerlijke bagels en sapjes!

Proever70348 Proever70348 23 januari 2008

I've been faithfully going to this cafe for as long as I've lived here (even before that- while visiting!) and have always enjoyed the atmosphere as well as the food and drinks. The coffee is great, although I wouldn't describe it as the best coffee I've ever had- the bagels are fantastic- and the staff is always extremely friendly. In summer you can sit outside right near the canal, and spend an afternoon, reading, sipping coffee, and just enjoying the view! It can get a little loud inside, but that's part of the atmosphere! Definitely worth visiting!

Proever59739 Proever59739 18 april 2007

wat een heerlijke plek om te ontspannen! het eten en drinken is helemaal top en de bediening heel vriendelijk,gezellig en oplettend.voortaan alleen nog op de keizersgracht!

Proever57099 Proever57099 24 februari 2007

Tweede huiskamer. Prima bagels, heerlijke cappuccino en vriendelijke bediening. Jammer dat er geen wi-fi internet is...

nvdbrink nvdbrink 4 januari 2007

De bagels zijn lekker, maar het personeel is zo vreselijk. Daarom zou ik iedereen afraden hier naartoe te gaan en naar een andere Bagels & Beans te gaan, die aan de Haarlemmerstraat bijv.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Bagels & Beans