isabellab 15 juni 2011 | |
lamsvlees veel te vet. smaak kerrie redelijk. een zesje.Heb ze veel lekekrder gegeten. |
Masjoepel 6 juni 2011 | |
Veel voor weinig. De smaak van de chinesee surinaamse gerechten is redelijk/goed. Roti helaas met chinese kerrie ipv masala. Goed adres om onder de middag een broodje met een soepje te eten. Ik eet hier zeer regelmatig onder de middag en in de avond. Aardig personeel. |
ww 21 april 2011 | |
Ik kom hier regelmatig. Eten is vers. Het is schoon. Prijs is goed voor de geleverde kwaliteit en kwantiteit. |
joep7 17 december 2010 | |
Het eten is niet bijzonder lekker maar voor de prijs is het redelijk. Wat ik altijd jammer vind zijn de gerechten waarbij je een dikke drappige saus krijgt met daarin drijvend stukjes vlees en vet. Die kom je hier ook tegen. |
Proever51354 19 januari 2010 | |
Dit is value for money in optima forma. Veel Surinamers aan de tafels. Dat zegt het nodige. Gezellig is anders. Hier kom je om te eten niet om te dineren. |
J. Dekens 12 augustus 2009 | |
Sinds de verbouwing en dat is al weer een tijdje geleden lijkt het of ze op de automatische piloot draaien en meer op de prijs dan op de kwaliteit letten. Goedkoop maar toen ik thuis kwam had ik de nodige nadorst. Voor de verbouwing kwam ik er vaak maar nu al paar keer matig hier gegeten en na lange tijd niet meer geweest te zijn moet ik concluderen dat ik al die tijd ook niets gemist heb. |
Taster66 23 juni 2009 | |
Grote porties constante kwaliteit. Aanbevolen
chino 14 juni 2009 | |
Ik eet al jaren in dit chinees/surinaams eethuisje. Het is in mijn optiek de beste van de omgeving van de pijp/albert cuijp. Eten is zeer vers en smaakvol. verder is het schoon en netjes. Minpuntje is dat de porsies van de gerechten steeds kleiner worden. Prijs is goed voor de geleverde kwaliteiten, maar zoals ik zeg je krijgt wel minder op je bord ( kleinere porsies ). |
Proever63233 1 augustus 2007 | |
Ben op aanraden van vrienden en mede vanwege de goede recensies hier beland om wat roti kip mee te nemen voor thuis. Helaas mondde dit uit op een grote teleurstelling. De kip was droog en oud, de jus was waterig en de kerrie was ver te zoeken. Hier kom ik dus nooit meer terug. |
MarjoleinMaria 23 mei 2007 | |
Al jaren mijn favoriete afhaal tentje.
Geef zelf je mening over Albina