Sariet 25 maart 2012 | |
Het eerste ijsje er al weer opzitten.
Ceessie 17 oktober 2010 | |
Het is altijd weer een genoegen Weesp in je fietsroute op te nemen al was het alleen maar voor een ijsje van Nelis. Wat een topsmaken en wat wordt het ijs toch heerlijk romig gemaakt. En als het te koud is pak je zo een fantastische kop koffie met eigen gemaakte appeltaart en uitstekende slagroom. Die had eigenlijk biologisch moeten zijn om het top te maken. |
remcop 22 juni 2010 | |
Aardbei zeker nemen als smaak!!! |
Miss Cherise 13 augustus 2009 | |
Kort maar krachtig: veel keus waaronder bijzondere smaken en zo heerlijk, dat wij met schaamte moet zeggen dat wij voor een lekker ijsje regelmatig vanuit Bussum hiernaar toe rijden... |
Miss Cherise 13 augustus 2009 | |
Cajo 20 februari 2009 | |
wat een geweldig lekker ijs en zoveel smaken jammer dat het niet bij ons in de buurt ligt anders kwamen we er zeker vaker |
Proever64865 16 juli 2008 | |
Ijs van Nelis moet je gegeten hebben. Uitgebreidde keus en ook heerlijke verse appeltaart. Minpuntje is de koffie. Maar voor de rest erg goed. |
Proever77859 9 juli 2008 | |
ziet er altijd goed uit en het ijs is heerlijk:D |
Proever31318 19 mei 2008 | |
Het lekkerste ijs wat er is en super snelle vriendelijke bediening. Met mooi weer lange rijen die heel snel worden weggewerkt. Echt top!! |
michel2907 24 maart 2007 | |
ik vind het een super ijssalon, behalve natuurlijk het super lekkere ijs ook van wegen de nieuwe uitstraling en het altijd vriendelijke en snelle personeel. |
Geef zelf je mening over IJssalon Nelis