KeukenAfrikaans, Ethiopisch & Vegetarisch
Lunch
Diner

RoosProeft RoosProeft 7 mei 2012

Hier op 5 mei gegeten.Verwacht qua decor geen gestyleerde tent. Maar wat een (h)eerlijk restaurantje met een leuke sfeer en sympa bediening! Het eten overtrof onze verwachtingen: veel nieuwe smaken, lekker, gezond en niet duur. Aanrader: Afrikaans biertje erbij, in een halve kalebas geschonken.

sakenipper sakenipper 1 mei 2012

Ik was uitgenodigd door vrienden om hier te komen eten dat leek me wel wat want ik ken deze keuken niet.Ik ben er achter gekomen het is niet mijn smaak.We namen voor 3 personen het Addis menu want dan heb je van alle gerechten wat,en ik bestelde er nog iets met vis extra bij.Alles werd op 1 grote pannenkoek gebracht waarvan je een stukje oprolde met een gerecht.Er zit weinig vlees/vis bij het is meer een restaurant voor vegetarisch die hier ook veel komen.De smaak lijkt vaak een beetje muffig.De ethiopische koffie werd geserveerd met wierook maar de geur en rook was veel te sterk en ook deze smaak was niet de mijne.De prijs viel heel erg mee maar de smaak heel erg tegen.Jammer maar als je het niet probeert kom je er nooit achter.

Dantje_87 Dantje_87 8 april 2012

Ik woon zelf in Amsterdam west en ik ben in alle Ethiopische restaurantjes geweest en geen enkele restaurant heeft zoon lekkere eten als deze restaurant. Ik vind de beoordeling heel laag voor zoon goeie kwaliteit van service en eten. Als je het eten vergelijkt met andere Ethiopische restaurant dan proef je echt het grote verschil.
Eten:Het eten daar is heel erg verrukkelijk en goedkoop. Het heeft echt een mooie decoratie van de gerechten. En het koffie met wierook is top en het thee daar is lekker.
Service: De service daar is heel goed. Er is echt een helle lieve dame daar die mij altijd goed bedient.
Interieur: Er zijn echt prachtige schilderijen in het restaurant. Het heeft echt een leuke zweer binnen.
Als je goedkoop wil eten en exotisch. En een helle leuke zweer om te eten raad ik echt dit restaurant aan.

jurgen1 jurgen1 27 januari 2012

lekker gegeten met grouponbon, pompoensoep en brood vooraf, en een mix van gerechten geserveerd op een grote pannenkoek op een groot bord, dessert yoghurt fruit honing. erg aardige bediening

Per Per 27 december 2011

Al jarenlang is dit mijn vaste Ethiopier in Amsterdam. Het eten is uitstekend en ook voor vegetariers is er ruim voldoende keus. De endjera, de pannenkoek waar al het eten op wordt geserveerd, is ook geschikt voor mensen die eden glutenvrij dieet volgen! De bediening is zeer vriendelijk en als vaste klant voel je je echt onderdeel van de familie uitmaken. Gezellig met zijn allen eten, met een grote schaal in het midden. Altijd vol, ook met veel Ethiopiers, een betere reclame voor goed en authentiek eten is er niet. De Ethiopische koffie is een aanrader.

Geef zelf je mening over Addis Ababa

LunchDiner