Gezellig restaurant met losse sfeer en leuke 'gimmick': 'authentiek' met je handen eten. Dit lukt verbazingwekkend goed en is nog leuk ook, en daarnaast is het eten ook echt heel erg goed.
Service ook prima. Aanrader!
Gezellig restaurant met heerlijk eten! Stel je er wel op in dat je met je handen eet, wat toch een beetje geknoei geeft, maar je krijgt er een heerlijke kruidige maaltijd voor terug. De honingwijn smaakt hemels.
Vriendelijke en alerte bediening en lekker eten op een authentiek Afrikaanse manier gepresenteerd in een aantrekkelijke ruimte (je waant je in Afrika) tegen vriendelijke prijzen! Abyssinia: dink nesh (fantastisch)!
Gezellig restaurant in huiskamersfeer. Prettige stoelen en banken waar je uitgebreid rustig kan eten, praten en drinken. Iets donker, gezellig Afrikaans ingericht.
De eigenaar kon ons perfect advies geven over de menukeuze. Erg vriendelijke en persoonlijke bediening in Traditionele klederdracht.
Lekker eten, niet te duur, veel keuze. Als je niet weet wat bepaalde gerechten zijn leggen ze dit graag uit.
De koffieceremonie op maandag en dinsdagavond voegt veel toe. De dame roostert zelf de koffiebonen, maalt ze en maakt er koffie van. Deze geweldig lekkere koffie brengen ze kosteloos de hele avond langs.
Een lekker Ethiopisch Hakim Stout biertje er bij en de avond was compleet.
Dit was mijn eerste keer hier, ik kwam om half 8 en ging pas om half 12 weer weg.