| Keuken | Frans & Hollands |
| Gemiddelde menuprijs | €29.50 |
| Openingstijden | 11.30-14.30, 17.45-21.30, za geen lunch, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
plekker 29 december 2011 | |
Voor een derde Kerstdag zit 't Gesprek goedbezet. De amuses, crème van doperwten met poalingroom, bitterval van schaaldieren, mooie smaken, gewoon heerlijk.
sjer 25 april 2011 | |
hier op tweede paasdag met vrienden gegeten op het buitenterras. we hadden er gereserveerd voor 6 personen maar er was geen tafel gedekt.na veel geschuif met tafels en stoelen een mooie plek onder de parasol.
chris gerrits 5 oktober 2010 | |
Slecht op alle fronten. Hoofdgerecht(zeer matig) kwam 2 uur na de bestelling en nagerecht was er na 45 minuten ook nog niet. Bediening nauwelijks te bereiken en geen interesse. Na 3.5 uur zijn we vertrokken en hebben thuis maar het nagerecht en koffie gedronken want daar ging het niet lukken. Wel €5.50 op de rekening voor een mandje brood wat ze vergeten waren te brengen. Dit was de eerste en tevens de laatste keer. |
VanVeen 15 maart 2010 | |
Geweldig! Heerlijk eten, gezellige sfeer, vlotte informele bediening. Echt klasse! |
HP 14 april 2009 | |
Ook wij hebben weer uitzonderlijk goed gegeten en genoten van het "Paasmenu" met een bijpassend wijnarrangement in een sfeervolle
Geef zelf je mening over 't Gesprek