| Keuken | Indiaas & Surinaams |
| Openingstijden | 17.00-22.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Sonja8 3 augustus 2011 | |
Lekker, bijzonder eten. Prijs/kwaliteit is prima, bediening is vriendelijk. We komen hier al een aantal jaren. Bij drukte duurt het soms wat langer voordat het eten arriveert of de drankjes kunnnen worden besteld. Een aanrader als je eens wat anders wilt proberen. |
StudentM 3 mei 2011 | |
Personeel is goed, eten ook wel, maar ik vind persoonlijk dat je (te) veel betaald voor wat je krijgt. Wel leuk als je een keer iets aparts wilt eten! |
pannenkoek 19 mei 2010 | |
Goede keuken. De curry madras en de kip bangkok zijn puur van smaak. Zo ook de nasi. Het is al de moeite waard om die droog te proeven. De bediening doet zijn best, maar het gaat te langzaam. Ook duurt het te lang voor het eten geserveerd wordt.
MdR 5 januari 2009 | |
Het belangrijkste: het eten is er al jaren erg lekker en van constante kwaliteit. Jammer genoeg door wisselende bediening en grote drukte liepen de wachttijden flink op. De laatste tijd gaat veel beter. Erg attente bediening op dit moment. De kaart mag wel een keer veranderd worden maar ook zonder dat blijven we terugkomen |
byfrij 14 februari 2008 | |
Wat een raar restaurant. De zaak zat wel half vol. Vreemde kaart met Surinaams, Hindoestaans en ook nog Thai. Veel te duur, te kleine porties (20 euro voor een schaaltje kip, vis was smaakloos en te zout), meer dan een uur moeten wachten op voorgerecht. Bediening was wel aardig. Prijs/kwaliteit ver te zoeken, absoluut het vele geld niet waard. |
Geef zelf je mening over Duniya