Het speciaal voor de gelegenheid bereidde whisky-diner was uitstekend. Het was een goede en wel afgewogen samenstelling. De smaak was elke gang anders, niet te 'whisky-dominant' en wel erg lekker. De bediening en sfeer van het restaurant zijn daarnaast gewoon goed.
Onze vegetarische gerechten waren mooi opgemaakt en redelijk smakelijk. De hoeveelheden zijn erg klein. De rode huiswijn is zeer matig. Het geluid dat door andere gasten wordt geproduceerd wordt onvoldoende gedempt en is daarom vermoeiend en storend. De bediening is vriendelijk.
Conclusie: Prijs/kwaliteitverhouding is niet goed.
Gewoon lekker gegeten, warme borden, lekkere smaken, goede huiswijn, kan water op tafel, vriendelijke bediening. Goed dat je ook kleine porties kunt bestellen.
wij waren er de derde donderdag van de maand: het bnleek dat het verrassingsmenu van vier gangen dan maar de helft van de prijs was: € 17,50: heerlijk!
we hebben echt gesmuld
het meest ondergewaardeerde restaurant van Wageningen. De prijs- kwaliteitsverhouding is zeer netjes, de bediening correct, de ingrediënten regionaal en van zeer goede kwaliteit.
Aan de rustige kant van de markt van Wageningen gelegen en wellicht daardoor wat rustig.
Meerdere malen zowel diner als lunch gebruikt, een aanrader!