| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
jacobs10 21 november 2010 | |
Bij ontvangst werd de tafel met een wuivend gebaar naar ergens achterin aangewezen. De kaart was zeer beperkt, maar het voorwoord in de kaart suggereerde dat er ook persoonlijke wensen mogelijk waren. Wij bestelden van de kaart, alleen onze zoon wilde graag "gewoon" sate met bami (dat vind hij nu eenmaal lekker). Gnuivend werd het genoteerd.
Proever40346 10 november 2005 | |
Heerlijk Japans gegeten, lopend buffet € 12,50 Japans en Chinees. Echt een aanrader! |
Proever31337 14 maart 2005 | |
Wat ik hier heb beleefd was echt trés bien! Als je geluk hebt kom je misschien weleens een beroemdheid tegen. Zo kwam ik zelf trijntje oisterhuis tegen. Geloof me het is de moeite waard om hier te komen eten! Vooral voor grote groepen of om te afhalen! |
Proever12347 14 september 2004 | |
lekker |
Proever457 22 december 2003 | |
Heb meermaals in het Japanse gedeelte gegeten en word elke keer weer verrast door de uitstekende prijs/ kwaliteitverhouding. Hier geniet je voor een absluut redelijk prijs van een uitstekend diner. De gastvrijheid is ook goed. |
Geef zelf je mening over Paradijs