ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenItaliaans

19 mei 2013

echt eten op z'n Italiaans. Aan het interieur van dit restaurant is weinig aandacht besteed. Des te meer aandacht wordt er in de keuken besteed aan het eten. Heerlijk broodje met aioli vooraf, Spaghetti met Tonijn en gegrilde varkenshaas met cognacsaus als hoofdgerecht. Alles eenvoudig opgediend en zeer smakelijk. als klapper een heerlijke tiramisu geserveerd door de kokkin. Vriendelijke adequate bediening ondanks de drukte en het (door omstandigheden) tekort aan personeel.

Gegeten op: 19 mei 2013.
Erik-en-Audrey
Erik-en-Aud...

4 mei 2013

Toen we vanavond naar binnen liepen, hadden we onze bedenkingen: de goede cijfers op iens.nl zagen we niet helemaal terug in de entourage. Maar zoals ook in Italië moet je daardoor dus niet laten leiden. Want de vriendelijkheid van de bediening, de prijzen maar vooral de kwaliteit van wat er op tafel komt, is gewoon erg goed. Gestart met een carpaccio en bordje met verschillende italiaanse worsten was simpel, maar uitstekend van kwaliteit. De pasta was erg goed klaargemaakt en uitstekend in zijn eenvoudigheid. En zoals gezegd, de prijzen zijn erg vriendelijk. Met 3 man 2-gangen voor 60 euro inkl. drank en van een dergelijn nivo kom je niet vaak tegen.

Gegeten op: 4 mei 2013.
jaccobrand
jaccobrand
Meesterproever

17 januari 2013

Dit is mijn stamrestaurant in Waalwijk, een diamantje onder de Italianen! Kok Luciano doet er alles aan om het zijn gasten naar de zin te maken. Hij kookt met zijn hart en dat proef je. Het begint al met het brood dat iedereen krijgt zodra je aan tafel zit. Zo vers en recht uit de oven proef je het nog maar zelden. Ik ben hier niet meer weg te slaan.

Gegeten op: 17 januari 2013.
lotte16
lotte16

3 januari 2013

Geweldig 4 gangen verrassingsdiner gehad.
De chef-kok is een Italiaan en dat proef je in het eten terug,
traditioneel bereid zoals het hoort.

Gegeten op: 22 december 2012.
Van_Loon
Van_Loon

23 oktober 2012

heel goed de pasta te eten pizza complimenten aan de chef-kok, zullen we zeker! typische Italiaanse sfeer, u niet kunt vinden een betere

Gegeten op: 20 oktober 2012.
daphne10
daphne10
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 16 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Intermezzo

Schrijf hieronder je recensie over Intermezzo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zondag17:00 - 22:00