J-J 10 mei 2012 | |
Blijft brilliant. Het summum van (oneerbiedig klinkend..) het Nederlandse Thai/Chinese restaurant-gebeuren. Zeker ook de tuin was altijd een bijzondere eet-plek.
Laura87 18 maart 2012 | |
Altijd heerlijk eten en zeer attente bediening! Menukaart is al jarenlang hetzelfde, maar de kwaliteit blijft altijd even goed |
john florence 5 maart 2012 | |
Onlangs weer eens gegeten bij Dynasty. Eten was weer ouderwets goed.Heerlijk genoten van een voortreffelijk menu. Het zou wel eens nodig zijn om de menukaart eens wat te veranderen want in de vijftien jaar dat ik hier al kom is er volgens mij niet of nauwelijks iets veranderd.Dit geldt ook voor het personeel. Lieve,attente mensen met uitzondering van de maitre. Na al die jaren van bezoekjes nog steeds nauwelijks een blijk van herkenning van deze man.Ook bij het uitserveren van de wijn geen woord en bij het weggaan nog niet eens even gedag kunnen zeggen.... |
Wbrand 3 maart 2012 | |
Geweldig restaurant Heerlijke Secret of the Ox, geweldige chicken soup, tales of the lobster ook een aanrader. En tot slot: geweldige bediening. Snel, accuraat en erg vriendelijk!! |
bertpetersen 9 februari 2012 | |
prima eten, goede sfeer en attente bediening. prijs kwaliteit klopt. Veel keuze en gezellig gedekte tafels. Toilet goed verzorgd. kortom een topper in Amsterdam |
Proever15268 13 januari 2012 | |
Laatst mijn verjaardag bij Dynasty gevierd. Het was weer TOP !!! Zoals altijd weer een feestje !!! |
rachel12 23 oktober 2011 | |
ik kom hier al vanaf het begin.en nog steeds met veel plezierrrrrrrrrr. |
Gary 15 oktober 2011 | |
Het begint al bij binnenkomst; niemand die je jas aanneemt, maar goed dat lijkt gebruikelijk, omdat velen met jas aan zitten te eten. Op het voorgerecht maar liefst 55 minuten gewacht. Kwaliteit van eten matig, niet bijzonder. De zaak ziet er erg ouderwets uit; nodig aan renovatie toe en zo ook het personeel. |
jeroenpanders 11 juli 2011 | |
Uitstekend gegeten, prachtige tuin, goede wijnen en zeer professionele bediening. Al jaren een genot om te komen! |
laura12 14 juni 2011 | |
Sfeer is goed, eten prima, bediening was waardeloos. |
Geef zelf je mening over Dynasty