| Keuken | Hollands |
| Gemiddelde menuprijs | €22.50 |
| Minimum menuprijs | €14.25 |
| Huiswijn per fles | €12.50 |
| Huiswijn per glas | €2.30 |
| Openingstijden | 9.30-21.00, zo 10.00-20.00, za gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever81530 29 september 2008 | |
Slecht eten, zeer slechte bediening, het is je goede geld niet waard.
moonzaiek 8 juli 2005 | |
Sympathiek, vriendelijke bediening, en zeker uitstekend ... voor een bepaald publiek. Als je daar niet toe hoort en wat hogere minimumeisen hebt wat betreft \'kwalitatief\' goed eten, kom je tot de conclusie dat je hier je maag kunt vullen voor een redelijke prijs, maar dat is het. Kaart is tegenhanger van originaliteit en wisselt niet, maar de variaties steaks en vis zijn wellicht waar de meesten voor komen. Bediening bepaalt wat je betaalt :). Vorige keer dacht ik ipv mayo appelmoes te krijgen, maar kostte me dat 2 euro (!) voor een bakje extra. Deze keer had ik appelmoes en mayo en betaalde ik slechts 0,35 voor alleen de mayo :S. Kaart en uitvoering zijn te beperkt om terug te keren. Dressing op komkommersalade was echt vies (voor ieder publiek :) ). |
Proever26446 28 november 2004 | |
Dit is een gemoedelijk restaurant waar eigenlijk alles mogelijk is, en waar je voor redelijk geld een kwalitatief mooie portie krijgt, en waar de sfeer en bediening heel goed is. |
Geef zelf je mening over In 't Groene Woud