KeukenInternationaal

ilatamarak ilatamarak 8 mei 2012

Het is omdat het woord 'zeer' niet voor slecht staat. Heb dit echt nog niet eerder meegemaakt. Zij op 2-5-2012 met een groep van 14 mannen/vrouwen/kinderen na een dag te hebben gewinkeld in Vlissingen aangeschoven in dit restaurant. De ambiance was zeer aanlokkelijk om daar te gaan dineren. Jeetje wat een teleurstelling.... Van vriendelijke gastvrijheid was niets te merken sterker nog wij hadden de indruk dat zij liever geen volk binnen hadden. En dan het eten wat een klap in het gezicht zeg. sate was niet te pruimen vlees was droog en smaakte naar Hout en werd lauw/koud opgediend. was kennelijk ingevroren geweest aan het houten stokje. spareribs smakeloze hap. en dan wat ik eerder las, bakje mayonaise € 1,50!!! dat is het toppunt van oplichting. na het eten althans als je dat zo mag noemen direct om de rekening gevraagd beklacht gedaan omtrent het eten maar daar werd niet eens opgerageerd. De diening leek wel the adams family. Mensen weet bedachtzaam om hier te gaan eten. belachelijk duur en het eten staat zeker niet in verhouding. Bij uw snackbar om de hoek zult u de vingers gaan aflikken t.o.v. deze toko

Proever30192 Proever30192 28 augustus 2011

schoonmaken van de vloer tijdens ons bezoek en diner!
Vlokken vliegen rond.
geen navrag of alles voldoende is!
eten zelf matig geen herhaling, genoeg ander keus in Vrouwenpolder

andrea236 andrea236 22 juni 2010

eet hier altijd aan het begin van mijn vakantie in zeeland.
lekker en goed eten zonder gedoe.
Prettige en aardige en nog snel ook bediening.
Heerlijke bruine boterhammen bij je soep en tosti

elisabeth12 elisabeth12 6 mei 2010

Na een lekker kopje koffie op het terras 's middags besloten wij om 's avonds in het restaurant te gaan eten.
Graag wilde ik mijn vriendinnen kennis laten maken met de Zeeuwse gastvrijheid en laten genieten van zilt en zoet.
Aan het dessert zijn we echter niet eens toegekomen. Na een hoofdgerecht van smakeloze sliptong ( hoe krijgen ze dat in de keuken voor elkaar) en grijze lamskoteletjes opgewarmd in de magnetron was ik al behoorlijk teleurgesteld. Maar het kon nog erger , kraanwater wordt ook na aandringen niet geserveerd, wel een flesje spa blauw van 75 cl voor 4,50 euro.En pas op: bij de overigens goed gebakken patat wilden wij graag wat mayonaise , later zagen wij op de rekening van over de 70 euro dat daar 1 euro voor wordt gerekend.
Wat een verkeerde Zeeuwse zuinigheid , gelukkig sliepen wij die nacht in een perfect Bed en Breakfast met een fantastisch ontbijt , zodat wij deze culinaire misser gauw konden vergeten.
Elisabeth12

HermanInHercules HermanInHercules 13 augustus 2007

Representatief voor het middelmatige culinaire niveau van de Zeeuwse kusthoreca en de ver te zoeken prijs/kwaliteit verhouding. Het enige lichtpuntje was de grote inzet van het personeel op de stervensdrukke dag dat wij er waren.

Geef zelf je mening over De Pelgrim