| Keuken | Chinees-Indisch |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
anrema 21 november 2011 | |
Als je hier komt om te lachen is het prima, maar voor goed en lekker eten moet je hier zeker niet zijn!
Tao AFC 27 november 2009 | |
De bediening is top, niet omdat het zo goed is, maar juist omdat door de taalbarrière onmogelijk situaties ontstaan. Je waant je regelmatig in een Jiskefet aflevering. Hoe dan ook: top-mens!
Elisabeth82 15 augustus 2009 | |
helemaal eens met aart de kort. De chineese dame heeft naar mijn mening een grote mond maar klein hartje. Toen we binnen kwamen was het even schrikken. "Ga zit". Maar als je hier even doorheen prikt en niet uit bent op een culinaire avond, dan is dit restaurant prima om weer helemaal vrolijk te worden! na een uur in dit restaurant heb je diverse keren de slappe lach gehad. |
W.vanwilpe 1 juni 2009 | |
eten was redelijk en goed geprijst
aart de kort 10 oktober 2006 | |
Eenvoudig Chinees restaurant, geen hoogstandjes maar heel redelijk. Eenvoudige inrichting. De specialiteit is de Chinese dame die deze tent runt. Haar Nederlands is gebrekkig, luidruchtig en onbedoeld komisch. Het lijkt of ze afhaalklanten afbekt, maar blijkbaar kent iedereen in Voorthuizen haar en blijft iedereen lachen. Topamusement! |
Geef zelf je mening over Mei-Wah