KeukenChinees-Indisch

anrema anrema 21 november 2011

Als je hier komt om te lachen is het prima, maar voor goed en lekker eten moet je hier zeker niet zijn!
Eten is erg flauw en smaakloos.
De zaak ziet er ook verder niet uit. Hele oude inrichting.

Tao AFC Tao AFC 27 november 2009

De bediening is top, niet omdat het zo goed is, maar juist omdat door de taalbarrière onmogelijk situaties ontstaan. Je waant je regelmatig in een Jiskefet aflevering. Hoe dan ook: top-mens!

Wij komen hier al enige jaren één keer per jaar, en eigenlijk is elk jaar weer de discussie of we volgend jaar wel moeten terugkomen. Over de kwaliteit van het eten zijn we het i.i.g. eens: daarover zijn we niet tevreden. Afgelopen jaar was een dieptepunt (2008). Wat we toen voorgeschoteld kregen was gezondheidstechnisch onverantwoord (de Foe Jong Hai stonk naar amoniak). Gelukkig hebben we tegenwoordig een medicus in ons midden. Wie weet waar we dit jaar gaan eten...

Elisabeth82 Elisabeth82 15 augustus 2009

helemaal eens met aart de kort. De chineese dame heeft naar mijn mening een grote mond maar klein hartje. Toen we binnen kwamen was het even schrikken. "Ga zit". Maar als je hier even doorheen prikt en niet uit bent op een culinaire avond, dan is dit restaurant prima om weer helemaal vrolijk te worden! na een uur in dit restaurant heb je diverse keren de slappe lach gehad.

W.vanwilpe W.vanwilpe 1 juni 2009

eten was redelijk en goed geprijst
eigenares was raar. klonk kattig.
geeft zodanig slechte indruk dat we maar afhaal hebben gedaan inplaats van in het restaurant zitten.

aart de kort aart de kort 10 oktober 2006

Eenvoudig Chinees restaurant, geen hoogstandjes maar heel redelijk. Eenvoudige inrichting. De specialiteit is de Chinese dame die deze tent runt. Haar Nederlands is gebrekkig, luidruchtig en onbedoeld komisch. Het lijkt of ze afhaalklanten afbekt, maar blijkbaar kent iedereen in Voorthuizen haar en blijft iedereen lachen. Topamusement!

Geef zelf je mening over Mei-Wah