| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Verdeling van 1 mening
De laatste 1 mening
franklans 23 augustus 2009 | |
Geweldige avond gehad met 4 personen. Eten van kwaliteit 1 sterren restaurant, maar zonder de stijfheid en kilheid die je er vaak bij ziet. Het 4 gangen verrassingsmenu is de 44 euro meer dan waard. Verrassende amuses en voorgerecht brengen sfeer op gang. Hoofdgerecht met diverse delen van kalfsvlees en gemarineerd bloemkool in zoetzure saus is een streling voor de tong. Het wijnarrangement bij het menu is wederom top. De sommelier kent zijn vak en product en draagt dat met veel passie uit. Hij entertaint tevens de mensen zonder zich op te dringen. Bediening is erg vriendelijk en warm. Even aangeven dat je het wat houd hebt en je wordt direct van een plaid voorzien. Bij een vraag over de bereiding van een specifiek gerecht werden we direct uitgenodigd naar de keuken waar de chef ons uitlegde hoe het gemaakt had. De tafel voor 2 in de keuken lijkt ons helemaal een aanrader. Restaurant, eten en bedieningen scoren zeer hoog. Hier kun je mensen mee naar toenemen voor een avondje topeten in "Herman den B"- stijl. Topkwaliteit! Volgend jaar in de Michelingids. Zeker! |
Geef zelf je mening over Hofstede De Middelburg