| Keuken | Grieks |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Frieda Roos 19 juni 2011 | |
Vooral de vriendelijke en persoonlijke bediening valt op. Het eten is niet heel apart, maar gewoon goed bereid. De mezze (voorgerechtjes) zijn supersmakelijk. Alleen de salade vond ik iets minder. Die had ik graag wat minder zuur en wat meer olie-achtig gehad.
ninahagen 26 april 2011 | |
Goede prijs kwaliteit verhouding.
hgintern 29 augustus 2010 | |
Lekker gegeten, goede sfeer, prima service. Enthousiast team. Verdienen een pluim. Genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Belangrijkste van alles, hier krijg je bij de Griek ook echt Grieks eten. |
lindalex 26 juli 2010 | |
Een prima restaurant. Goed eten voor een redelijke prijs. Beter dan menig (doorsnee-)Griek, waar de nadruk ligt op massavoer (vlees!) en de menukaart overal hetzelfde lijkt te zijn. Bij Zorba kom je zelfs als vegetariƫr aan je trekken, hoewel de keus niet al te ruim is. Maar op de menukaart staat dat het niet raar is om je maaltijd samen te stellen uit alleen voorgerechten. Dat verruimt de keus uit vis- en vleesloze gerechten aanzienlijk. En belangrijk pluspunt: je kunt desgevraagd een karaf (gratis) water krijgen, i.p.v. een dure fles. Zo hoort het! Bovendien zeer vriendelijke bediening, met wie je nog 's een woordje Grieks kunt wisselen. Ook kun je op het overdekte terras zitten, wat 's zomers natuurlijk heerlijk is. Alleen jammer dat daar wel mag worden gerookt. Gelukkig geen last van gehad. Kortom: een aanrader. Wij komen er zeker nog eens terug! |
Vitum 13 juni 2010 | |
Net restaurant met vriendelijke mensen. Het eten is dan wel niet heel bijzonder, maar er is vooral niks mis mee; als je vertrouwd Grieks wilt eten, kun je hier gerust terecht en ga je zonder klachten weg. |
Geef zelf je mening over Zorba