| Keuken | Bistro |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
blondine 19 oktober 2011 | |
Weinig keus op de menu kaart, de voorgerechten zijn bijna hetzelfde als de hoofdgerechten.
Ramses 20 augustus 2010 | |
Buiten gegeten. Klein tafeltje en geen fijne stoelen hiervoor. Bediening heel attent en aardig. Kalfsentrecote was op, helaas. Porties aan de kleine kant |
MarieA 1 december 2008 | |
Met een groep van 9 mensen gegeten. We hebben genoten. Zelfs met zoveel mensen aan tafel liep alles op rolletjes. Het eten was goed, de bediening vriendelijk en de ambiance ok. |
Rob Voorschoten 10 augustus 2008 | |
Met vrouw en kind buiten gegeten. Hadden we een tijd niet meer gedaan, helaas was Floris V dicht, onze favoriet. De kwaliteit van het eten viel niet tegen, de smaak van de kip wel. Helaas te laat gemeld, de serveerster was wel bereid nog iets te doen als we eerder hadden gemeld. Ik vond het in de tijd van Ton en Yvonne wat exclusiever en smakelijker. Het is nu een dertien in een dozijn bistro geworden. Bediening wel vriendelijk, maar niet professioneel. |
Proever69090 22 december 2007 | |
Restaurant De Blauwe Tram: