| Keuken | Hollands & Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Dagmar- 7 augustus 2011 | |
Heerlijke pannenkoek gegeten! Niks krap en donker maar een leuke entourage! Vriendelijke bediening. Prachtige ligging bij de Waterleidingduinen. |
Koos12 14 januari 2008 | |
Na een wandeling in dit prachtige natuurgebied lust je wel een lekkere pannenkoek. Maar de volgende keer niet hier! Wat een belabberde service zeg. In dit rookvrije restaurant staat het binnen blauw van de damp. Er moet hier dringend iets gebeuren aan de afzuiginstallatie. De ingang ligt pal naast de keuken. Dit heeft tot gevolg dat als je binnenkomt, je meteen geconfronteerd wordt met zuchtende serveersters die er niet langs kunnen. Eentje liep zowat mijn zoontje omver. Omdat het binnen zo druk en rokerig was zijn we buiten gaan zitten. Zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten: als je buiten gaat zitten, moet je je bestelling vóóraf betalen. En binnen bestellen. Toen we dat gedaan hadden en op het terras op ons drankje zaten te wachten, kwam er een serveerster naar ons toe om te vertellen dat mijn drankjes binnen klaarstonden. Dat ze die dan meteen had kunnen meenemen kwam volgens mij niet eens in d'r op. Bij de drankjes zat meteen ook het bestek. Kon ik ook nog eens mijn eigen tafel indekken. De kinderpannenkoek kwam zonder de 'verrassing' die op de kaart stond. Pannenkoeken waren trouwens echt oké, al was bij mij de kaas gebakken, waardoor die erg hard was. Beter de kaas gewoon laten smelten als je de koek al omgedraaid hebt, lijkt mij. Al met al een erg klantonvriendelijke belevenis. Beroerd. |
Proever52839 2 april 2007 | |
Niet te geloven, wat een slechte service! Samen met m\'n vriendin een lekker stuk gewandeld om vervolgens een lekker hapje en drankje te doen bij de Oase. Na driekwartier gewacht te hebben op de bediening om een bestelling door te geven kregen we te horen dat we minimaal (nog eens) driekwartier op onze pannenkoek konden gaan zitten wachten. Al zat de hele tent nou vol dan had ik het nog begrepen, maar er zaten hooguit 40 man (terwijl er plek is voor ongeveer 80 man). Uiteindelijk zijn we weggegaan, ik heb vernomen dat de pannenkoeken goed te eten zijn, maar zorg dat je de tijd hebt. |
Proever39432 12 december 2006 | |
Wat is het daar vol, krap en donker zeg! Al die fietsen aan het plafond! Toch is het wel te behappen voor een pannenkoekenhuis. We hebben samen gegeten voor 25 euro en dan hadden we twee drankjes, 2 tomatensoepen (volgens mij uit blik, maar nu hadden ze mazzel dat ik wel van Unox hou) en beiden een pannenkoek. Ik vond de mijne met appel heerlijk (lekker knapperig randje en niet te dik), maar mijn vriend had kaas/champignon en vond zelfs de pannenkoek niet zout genoeg en dus niet de lekkerste. Het personeel begon slecht (liepen bij de ingang allemaal langs ons heen en daarom wisten we niet of we ergens zomaar mochten gaan zichten, maar ok, het was druk), maar maakt het wel goed door aan de tafel geduldig en vriendelijk te helpen. Een tip: geef die kinderen als verrassing nou geen fluitje. Het is niet bepaald ontspannen eten zo...PIIIEEEEEPPPPP! |
Geef zelf je mening over Uitspanning De Oase