ActiviteitenBezorgen
KeukenRegionaal & Biologisch

5 januari 2013

Een gezellige lunchroom met heerlijk gebak van de banketbakker, die schuin tegenover ze zit. Voor het gebak een 8, de broodjes en koffie een 7.

Gegeten op: 4 januari 2013.
Edwin V
Edwin V
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

19 februari 2011

Lekker eten voor een mooie prijs.
Vooral de salade's kan ik aanbevelen.

guido09
guido09

22 oktober 2010

Ik heb een aantal keren bij de Koffiemuule gegeten. Heerlijk terras in de zon. Binnen 30 seconden staat er iemand aan tafel om de bestelling op te nemen. Het eten wordt ook snel geserveerd. Prima kwaliteit! Prima bediening! Hier kunnen vele restaurateurs een voorbeeld aannemen.
Aanrader !!!

Zeus
Zeus

5 augustus 2010

In het winkelcentrum van Voerendaal gelegen horecabedrijf met een mooi en zonnig terras.
Zeer uitgebreide menukaart, met goede degelijke gerechten .
Kwaliteit- prijs is zeker in orde. Medewerkers zijn gastvrij en hebben ruim vakkkennis

brota
brota
Meesterproever

14 maart 2009

Regelmatig komen wij hier op zondag tijdens onze wandeling binnenlopen voor een lunch. Mooi eten, goed verzorgd, uitstekend op smaak. Over de vriendelijke bediening geen enkel commentaar. Ondanks de drukte is het altijd relaxend om hier te lunchen. Je hoeft nooit lang op je eten te wachten. Menig restaurant kan hier nog veel van opsteken wat kwaliteit van eten en service betreft.
Enig minpuntje is dat het vaak helemaal vol zit. Wellicht na deze referentie nog meer.

ddelyon
ddelyon

Schrijf zelf een recensie over De Koffiemuuele

Schrijf hieronder je recensie over De Koffiemuuele. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.