Jacob 16 oktober 2010 | |
Eigenlijk zonde want de rijsttafel is echt lekker. Op zich ook altijd een prettige sfeer. Maar de bediening vorige week was zo traag dat het op onze zenuwen ging werken. Het is een klein zaakje maar bij meer dan drie tafels raakt de bediening in de stress. Doe er iets aan! |
Proever55915 1 juni 2010 | |
Afgelopen donderdag een rijsttafel afgehaald. Twee maal die van 25 euro. Alleraardigste man, maar de rijsttafel zelf viel helaas nogal tegen thuis aangekomen. Zéér karig. Uberhaupt geen sate of ei en minimaal aantal bakjes. Niet wat je verwacht voor 50 euro. Dan kan ik beter naar een standaard afhaal gaan. Teleurstellend. |
Proever54580 18 mei 2008 | |
Ok, not great, a solid dinner out, but there are better (and worse) around. Food was tasty, without being to hot, portions were perfect, service adequate (for Amsterdam standards), decor actually very nice and understated(obligatory batik table clothes and puppets on the walls). Reservations highly recommended. Was about 130euros for medium sized rijstafel for 3 and 1 bottle of wine. |
PurpleBasil 29 maart 2008 | |
Delicious Rijstafel, with a great combination of dishes all with subtle but distinct flavours. I'll go back. |
M&K1507 24 maart 2008 | |
Gisteren hebben wij voor de rijsttafel Cilubang gekozen. Vooraf wonton soep. Deze is heerlijk. De rijsttafel bestaat uit 16 kleine bakjes met diverse soorten groenten, atjar, kip, rundvlees. Een klein minpuntje is de sate, deze is vrij droog.
Proever43336 15 augustus 2007 | |
Een niet al te spannende rijsttafel, dure wijnen, hele dure cognac en een interieur dat echt niet meer kan. |
Proever58986 29 juli 2007 | |
Vorige week hier gegeten. Na een voorgerecht besteld en geserveerd te hebben gekregen, pangsit gebakken in oude olie en gemaakt met weinig gekruid gehakt, bleek dat als hoofdgerecht alleen rijsttafel kon worden gekozen. Van een menu met meerdere pagina\'s ! Ik wilde helemaal geen rijsttafel . Nog een voorgerecht gekozen, sateh, maar dat was helemaal niet wat je ervan mag verwachten, zeker met zoveel saus erover om de smaak te maskeren denk ik? Nee ik kom hier echt niet meer terug. |
Proever62494 2 juli 2007 | |
Zeer rustgevend klein restaurant, met traditionele bediening en heerlijke traditionele indonesische gerechten! Zeker een aanrader. |
Proever57277 17 februari 2007 | |
Leuk knus restaurant met een stuk of 12 tafels. Aardige bediening. Wij hadden de Cilubang rijsttafel bestaande uit wonton soep vooraf en 16 kleine bakjes met diverse soorten groenten, atjar, kip, rundvlees en ander lekkers. In één woord heerlijk. Het was (waarschijnlijk omdat het zo\'n kleine ruimte is) erg warm binnen maar dat was dan ook het enige minpuntje. Een aanrader voor iedereen die van echt Indonesisch eten houdt. |
Proever51564 25 september 2006 | |
Geweldig restaurantje met een heuse authentieke sfeer. De service is uitstekend, de prijzen zijn prima en het eten is heerlijk. Erg romantisch en knus. Wij komen hier vaker! |
Geef zelf je mening over Cilubang