KeukenFrans
Bijzondere kenmerken topper svh

Dit restaurant ‘is zijn twee sterren meer dan waard’. ‘Een culinair hoogtepunt’ op de 23e etage van het Okura, met een ’subliem uitzicht over Amsterdam’. De gerechten ‘zijn verrukkelijk‘ met ‘spannende en verrassende’ smaakcombinaties. De wijnen zijn ‘een vreugd om te proeven’ en maken de beleving compleet. De bediening weet zich ‘perfect aan te passen’, is ‘niet te stijf’, maar zeker ‘niet te losjes’. De beste zitplaatsen zijn bij het raam met een ‘prachtig uitzicht’ over ‘de mooiste stad van Nederland’.

Maarten1 Maarten1 5 februari 2012

Alweer een tijdje geleden gegeten maar absolute top van Amsterdam. Als je iets te vieren hebt en je wil dat in Amsterdam doen dan is dit de plek. Creatieve kaart met als creatieve hoogtepunt een toetje in de vorm van een pizza in een originele pizzadoos. Uitzicht is fenomenaal, de bediening wat stijf maar dat hoort er een beetje bij op dit niveau.

Michael W Michael W 4 februari 2012

Erg lekker gegeten, zeer goede bediening, enthousiaste sommelier. Erg chill om ook vooraf een cocktail in de bar naast het restaurant te drinken.

sophie79 sophie79 25 januari 2012

Wat een geweldig bijzondere ervaring! Wij hebben hier vrijdagavond gegeten en het was ronduit fantastisch, een hele mooie ambiance, prachtig uitzicht, super bediening die zeer professioneel was maar niet stijf. Echt een zeer grote aanrader, eten was bovenal zeer bijzonder gepresenteerd én heerlijk!

peter123456 peter123456 11 december 2011

For what it is it's very good. Pure theatre that overshadows food somewhat. It's an experience but there are equally good and more relaxed restaurants in Amsterdam for a lot less.

The standard is very high and the staff highly professional. Go there to know how 2 stars are earned.

Snoepertje1975 Snoepertje1975 10 december 2011

Geweldig uitzicht, super service, eten heerlijk !! helemaal TOP.

Geef zelf je mening over Ciel Bleu (Okura Hotel)

Maandagvan 18:30 tot 22:30
Dinsdagvan 18:30 tot 22:30