ActiviteitenRestaurant, Private dining
KeukenRegionaal, Vis, Frans & Internationaal
Menuprijs€110.00
Bijzondere kenmerken topper svh

16 juni 2013

Dit restaurant staat letterlijk en figuurlijk hoog: gastvrij, gastronomisch en op de 23e etage. Het eten is zowel een prachtig schilderijtje op het bord als bijzonder lekker van smaak. Mooie smaken, mooie combinaties en alles tot in de details kloppend. We hebben werkelijk genoten.
Het menu biedt keuze uit 4,5 of 6 gangen en eventueel ook nog kaas additioneel. Wij namen het 4 gangen menu en alle gerechten waren even lekker. Ook het wijnarrangement paste heel goed en was bijzonder.
De service is uitmuntend met oog voor detail, goede timing en goede uitleg.
Het decor is prachtig op een zonnige zomeravond hoog boven Amsterdam met zo'n uitzicht. Dubbel genieten als je eerst nog van te voren een cocktail gaat drinken in de bar naast het restaurant: ze kennen hun cocktails en zijn uitermate gastvrij.
Hier komen we graag terug.

Gegeten op: 7 juni 2013.
Siobhan
Siobhan

27 maart 2013

Fantastische ervaring in Le Ciel Bleu. Het uizicht vanaf de 23ste verdieping is geniaal. De bediening is correct en joviaal. Het eeten is verrukkelijk van van zeer hoge kwaliteit. Verschillende prachtige amuses zijn voorbijgekomen. We hebben tonijn gegeten, coquilles sj met een schuim van gin tonic. Vervolgens een prachtig gerecht was de koningscrab in canneloni met bladgoud en kaviaar. Geen grote portie maar verrukkelijk van smaak en erg lekker begeleid door de wijn. Ook de duif d 'anjou was heerlijk. Deze werd aan tafel uit de zoutkosrt gehaald en vervolgens via een korte gang naar de keuken opgediend. Deze gang werd begeleid door een super tuscan. Een heerlijke rode wijn. Mijn disgenoot had geen wijnarrangement e die betaalde voor 2 losse glazen respectievelijk 25 en 22,50 euro... behoorlijk aan de prijs, zeker toen ik een van de wijnen de volgende dag in de wijnwinkel zag leiggen. Echter, dat hoort erbij, je betaalt voor uitzicht, service en eten van de hoogste kwaliteit. De wijnen werden in het begin karig ingeschonken en niet bijgeschonken, later werd dat gerevancheerd. Er wordt niet bezuinigd op de wijnen. Dat vind ik belangrijk. We kregen een zeer gulle wijnproverij bij de kazen, 4 verschillende wijnen waaronder champagne werden aangerukt. Bij de koffie kregen we een fantastisch aanbod van zoetigheden. Een prachtige trolley werd voorgereden en we konden kiezen uit de heerlijkste pastries. Ik dacht dat het wijnarrangement 72,50 was voor 5 gangen, maar op de rekening zag ik bijnba 90 euro staan. Ik weet niet hoe dat zit maar soit. Eten bij Le Ciel Blue is niet goedkoop. Maar waar het om gaat is de prijs kwaliteit verhouding van het geheel, en deze is dik in orde. Daarom 3 x een 10 want ik kom er graag nog eens terug.

Gegeten op: 20 maart 2013.
david123
david123

25 maart 2013

Het eten was heerlijk, precies zoals je het van een sterrestaurant mag verwachten. De presentatie van het eten is ook mooi gedaan. het leukste is de kar vol met koekjes/zoetigheid voor bij de koffie/thee. Bediening is ook precies zoals je het in een sterrestaurant mag verwachten. De bediening straalt echte vriendelijkheid uit, niet zoals sommige een 'neppe, opgezette vriendelijkheid. Het restaurant is modern, strak ingericht met een mooi uitzicht over de stad (13 hoog).

Gegeten op: 26 december 2012.
carmen1405
carmen1405
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

12 maart 2013

Wat een feest om hier te eten. De ontvangst was wat rommelig, geen muziek aan hard praten de keuken brigade, we waren dan ook wat vroeg maar toch. We kozen voor 5 gangen met champagne en wijn arrangement. En er werd lekker bijgeschonken. De gerechten waren top vooral het voorgetecht king crab, kreeft en ham, een schilderij en een echte mondbeleving.ook de andere gerechten waren erg smaakvol. Het kost wat maar dan heb je ook wat! Echt een aanrader! Jammer was het vertrek, we werden niet gezien en moesten zelf de jassen aantrekken!! Voor de rest ongekend goede service maar dit was wel een minpunt!

Haasje1950
Haasje1950

24 februari 2013

Geweldig gegeten. Het uitzicht is onwaarschijnlijk mooi, maar door de indrukken van het eten heb je hier op een gegeven moment zelfs geen aandacht meer voor.

Het eten was zeer goed, alleen wat lang moeten wachten op 1 van de 6 gerechten. Ook kazen genomen, van Kef met zeer professioneel advies erbij en 3 glazen wijn, champagne, sherry en sauterne.

Bediening was goed, flot en nog verassend flexibel en gezellig. Het kost wat, maar voor mij was het, het in ieder geval zeker waard. Even sparen en dan kom ik zeker weer terug!

Gegeten op: 23 februari 2013.
MrWalker
MrWalker
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 135 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Ciel Bleu (Okura Hotel)

Schrijf hieronder je recensie over Ciel Bleu (Okura Hotel). De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zaterdag18:30 - 22:30