KeukenGrieks
Openingstijden16.00-22.00

Dit Griekse restaurant is gevestigd in een oud haringpakhuis, en ondanks de ruimte ‘ziet het er gezellig uit’. Over het eten zijn de meningen sterk verdeeld. ‘De vleesschotels zijn goed verzorgd’ en ‘lekker gekruid’, maar ‘alles is vooraf klaargemaakt en wordt bij bestelling opgewarmd’. ‘Dit komt de smaak helaas niet ten goede.’ Wel fijn is de ‘lekkere saladebar’ waar je onbeperkt gebruik van kunt maken. Alleen ‘het grootste minpunt blijft toch het dessert: de toetjes zien er echt niet uit...’.

kphgo kphgo 30 maart 2012

Ondanks de grootte. Van het gebouw toch gezellig binnen. Komen er al een paar jaar. In t begin waren we wat enthousiaster als tegenwoordig. De porties zijn, zal wel fin.kwestie zijn, in de loop der jaren geslonken maar nog wel acceptabel. T eten is kwalitatief ook wat minder geworden maar tis nog te doen. Prijzen zijn redelijk, tis meer een snelle hap geworden vinden wij. T zit op t randje of we blijven komen. Personeel is absoluut vriendelijk, niks mis mee. Maar tis tijd om de puntjes weer op de i te zetten qua eten.

arev arev 21 december 2011

Het is een goed, sfeervol grieks restaurant. Ziet er netjes uit en de bediening is vriendelijk en ziet er verzorgd uit.
Het eten is goed en de porties zijn over het algemeen groot.( doordeweekse 3-gangen menu valt iets tegen). Er is een salade-bar waar van je onbeperkt mag pakken.

Johnh Johnh 18 oktober 2011

Niet vriendelijk en zeker niet gastvrij. Met kinderen geen aanrader want die zien ze liever niet.

Yvonneniels Yvonneniels 22 maart 2011

Wij houden van naar de Griek te gaan en paar weken geleden eens na een lange tijd weer eens Palladion geprobeert sinds wij slechte ervaringen hadden met een andere Griek!Afgelopen vrijdag dus met vrienden voor de 2 keer weer hier gegeten.Het eten was super
,we hebben vanalles wat geproeft en kregen alles niet eens op!
Carpaccio smelt werkelijk op je tong!Super leuk Griekse restaurant. De jonge eigenaar is bijna altijd zelf aanwezig en hij herkent zijn terugkerende gasten direct.
Je wordt hartelijk ontvangen met een begeleiding naar de tafel.
Fantastisch sfeer en schitterende bediening, vriendelijk en service gericht.De muziek in dit restaurant en de combinatie samen met het eten en de sfeer maakt Palladion een echte Griek!
Als je hier op z'n Grieks de tijd neemt heb je een heel gezellige avond.Aanrader zeker!
Voor ons als echte Griekse proevers is dit de top qua Griekse restaurants van de omgeving.

eten1744 eten1744 20 december 2010

Gezellig restaurant. Maar over het eten ben ik zeker niet tevreden. Al het eten is slap, geribbeld of droog. Het lijkt op eten wat te lang in de magnetron heeft gestaan. Alles is overgaar. Het vlees heeft weinig smaak en is erg taai. Geen aanrader.

Geef zelf je mening over Palladion