KeukenFrans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

ilankon ilankon 24 augustus 2011

Christophe bestaat al ruim 20 jaar dus de verwachtingen waren hoog.
Het Menu du Marche wat we geserveerd kregen, omvatte 3 gangen.
Na de amuse, een eenvoudige salade vooraf, een mooi stukje wilde zalm met perfecte groeten en aardappeltjes ald hoofdgerecht. De kazen ipv het zoete dessert waren uitstekend.
Er wordt eigenlijk prima gekookt in de keuken bij Christophe. Wel jammer dat de prijzen zo hoog zijn. A la carte zijn de hoofdgerechten >35 euro. Dat is toch in deze tijd behoorlijk aan de prijs. Er staat geen enkele fles wijn op de kaart voor minder dan 33 euro, dus neem wel een creditcard mee.
Erg goed gegeten met een uitstekende bediening. Wel jammer dat er slechts 6 mensen hebben gegeten tijdens ons bezoek, dat komt de sfeer niet echt ten goede. Is het dan toch de prijs/kwaliteit verhouding wat mensen weg houdt? Qua prijs doet het denken aan een sterrenrestaurant; het eten is erg goed maar zeker niet verrassend.

Odettem Odettem 23 juni 2011

Via Heerlijk.nl kwamen wij bij "Christophe" terecht, waar wij genoten hebben van een goed 3-gangen diner en bijpassend wijnarrangement. Smaken en bereiding waren goed en het voorgerecht, konijn op verschillende manieren bereid, sprong eruit, was voortreffelijk! De bediening is proffesioneel en vriendelijk, maar erg formeel. Inrichting en sfeer is wat stijf.

Atje Atje 16 april 2011

Schitterende locatie, matige gerechten, niet echt bijzonder, maar wel prijzig.

Adjeot Adjeot 29 maart 2011

In het kader van "Heerlijk Dinsdag"bij Christophe gegeten.Er stond ons een verrassings 3-gangen diner te wachten. Leuke aparte gerechten, goede kwaliteit en zeer goed van smaak. Uitstekende rode huiswijn. Tussendoor een kaasplankje genomen, waarbij gekozen kon worden uit een zeer gevarieerd assortiment kazen. Goede port. Ondanks dat het zeer druk was, kregen we voldoende aandacht van het personeel en hoefden niet lang te wachten tussen de gerechten. Mooi ingericht restaurant, waar de opstelling van de tafels je meer dan voldoende privacy geeft. Lekker gegeten in een aparte maar goede ambiance.

mdendrijver mdendrijver 19 januari 2011

Ons bezoek was behoorlijk teleurstellend. Het ontvangst is vriendelijk en het restaurant is mooi maar daarna vergaat je het lachen. De menus op de website zijn niet beschikbaar (er is er maar 1) en als de gerechten daarop je niet bevallen dan moet je a la carte want het menu is alleen per tafel te bestellen en men wil niet gerechten ruilen, ook niet met supplement. De houding van de ober had vergalde voor ons al het plezier. Over het eten kan ik kort zijn: maar 1 gerecht was echt top (de zwezerik) en de rest was middelmatig en lauw. Porties zijn echt heel erg klein en zelfs na 5 gangen hadden we toch echt nog gewoon honger. Conclusie: slechte kwaliteit/prijs verhouding want het is ook nog eens geprijsd alsof men een michelin ster heeft.

Geef zelf je mening over Christophe

MaandagGesloten
Dinsdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Woensdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Donderdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Vrijdagvan 18:00 tot 22:30 Geen lunch
Zaterdagvan 18:30 tot 22:30 Geen lunch
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten