KeukenPannenkoeken / Poffertjes
Openingstijden12.00-20.00, do-vr vanaf 16.00, dec-mrt ma-di gesloten

Proever74925 Proever74925 3 mei 2008

Interieur oogt gezellig en het jonge personeel is vriendelijk. Goede achtergrondmuziek. De kwaliteit van het eten was erg wisselend. De pannekoek van mijn vriendin was heerlijk (wittewief = pannekoek met appel en walnoten, overgoten met honing). Mijn tomatensoep was echter zo zout dat we hem hebben laten aanlengen. De gyros plate maakte sterk de indruk afkomstig te zijn van de plaatselijke shoarmatent, inclusief de saus in plastic bakjes. Conclusie lijkt dus: bestel hier alleen waar het restaurant in is gespecialiseerd: de pannekoek. Daarvoor gaan we misschien nog wel eens terug.

Proever65541 Proever65541 9 maart 2008

Vorige week hebben wij hier weer een keer een pannenkoek gegeten. En deze was wederom weer om te smullen. Ik ken geen plek waar ze lekkerder zijn. Verder vriendelijke bediening en een gezellige sfeer, zoals het in een pannenkoekenhuis moet zijn. De skelterbaan maakt het extra leuk voor kinderen. Hier rijden wij graag voor om.

Proever5645 Proever5645 22 januari 2004

Dit is een pannekoekhuus waar je nog ouderwets goede service geniet, waar de gastheer en gastvrouw de schwung er uitstekend in houden en waar je je kinderen eindeloos kunt laten spelen, met name de skelterbaan is helemaal goed. Je komt bij de Likkepot binnen, wordt vrolijk, blijft vrolijk en gaat er weer vrolijk weg, wat wil je nog meer? Eten is super, sfeer is geweldig en de humor van de baas is onovertroffen. Duur? Bepaald niet! Kortom, in de schitterende bosrijke omgeving is het goed fietsen, wandelen, toeren, als afsluiting van de dag, of als lunch is een bezoek aan de Likkepot een absolute aanrader, wat heet: een must!

martin Bruijn (cai-opleidingen) martin Bruijn (cai-opleidingen) 5 augustus 2003

Sinds kort verkopen ze ook schotels zonder pannekoeken. Wel veel verschillende soorten pannekoeken, van hartig tot veel zoet. Ook met veel verse vruchten..
Vooraf, soep van de dag. Goed gevuld. Jammer de soepballen waren kant en klaar gedraaid supermarkt spul uit de diepvries (3,75 euro, cijfer 5). Slagroom is spuitbuskwaliteit, het ijs is ook niet bijzonder (cijfer 5), De borrelhapjes (2 personen, 5,50 euro) bestonden uit Chorizo, Spaanse kaas, Seranno ham, olijven en 4 gefrituurde hapjes met sausje. Erg goed en ruim voldoende ( cijfer 9). De pannenkoeken; ik had Warm Vlees, helaas geen rollade vlees of goede frikandau maar geperste frikandau met wat bruine jus (5), Ook maar een biefstuk pannekoek genomen (10,75 euro). Ach wel aardig, redelijke stukjes biefstuk (6.5). Allemaal wel heel kaal..
Witte wijn is middelmatig, eveneens de rode..Veel frisdranken uit een tap, maar ze rekenen wel flessenprijzen.
Koffie (cappuchino) was smakeloos en zeker geen Cook boon, Ilya of Laurentis. (cijfer 4.5). Ook voor de kinderen hebben ze pannekoeken. Pannekoeken zijn wel dik en eenheidsbeslag (6.5), weinig ei geproefd..
Prijs/kwaliteit is wel redelijk (7), je kan er aardig eten voor niet zo heel veel.

Bediening bestaat uit vakantiehulpjes, niveau strandpaviljoen hulp. Snel en wel alert.

Decor is bijzonder. Je zit wel aan de straat kant maar Vierhouten is maar 3 straten groot en het is er niet echt druk. Het restaurant is er wel huiselijk, beetje bruin en sprookjesachtig ingericht (binnen). Er is een serre (een overdekte binnenplaats), een terras aan de straat kant wat best gezellig is en een achterterras.(met wat plastic tuinstoelen, minder dus). Is ook pas nieuw.
Je kan direct de keuken inkijken. De efficiency en het gebruik van ingrediƫnten is ook zoals bij strandtenten. Het is er bijna altijd druk. Het type bezoekers komt vooral van de omliggende campings en zijn voornamelijk toeristen of mensen met kinderen. WC is elementair, 1 WC pot voor de mannen, en 1 voor de vrouwen. Normaal schoon.

De Likkepot is bijzonder omdat het trapskelter parcours heeft in de achtertuin, een trampoline, een klimkasteel en je kan er allerlei dieren bekijken en aaien. Ideaal voor kinderen van 2 tot 14 jaar. Als familie met kinderen heb je er geen omkijken naar en kan je even zelf tot rust komen.
Steeds meer mensen vinden de weg naar de Likkepot, dus heeft de commercie toegeslagen en een stuk charme van vroeger om zeep geholpen. Het parcours is nu bestraat (vroeger een gravelachtig parcours, lekker stoffig en een feest voor de jeugd en zelf vond ik het wel landelijk en een sfeer van voorheen uit stralen). Ook was er een mooie vijver met een aardige beplanting en een apart bamboe bruggetje. Heeft helaas plaats gemaakt voor een ongezellig betraat achterterras en een verharde racebaan. Jammer, want even achter de Likkepot lopen was heel bijzonder. De kinderen zal het echter worst zijn, dus ik kom hier nog wel vaker, maar niet meer zo zeer om het eten of het sfeertje.

Geef zelf je mening over Pannekoekenhuus Likkepot