| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Gemiddelde menuprijs | €9.50 |
| Openingstijden | 12.00-20.00, do-vr vanaf 16.00, dec-mrt ma-di gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proever74925 3 mei 2008 | |
Interieur oogt gezellig en het jonge personeel is vriendelijk. Goede achtergrondmuziek. De kwaliteit van het eten was erg wisselend. De pannekoek van mijn vriendin was heerlijk (wittewief = pannekoek met appel en walnoten, overgoten met honing). Mijn tomatensoep was echter zo zout dat we hem hebben laten aanlengen. De gyros plate maakte sterk de indruk afkomstig te zijn van de plaatselijke shoarmatent, inclusief de saus in plastic bakjes. Conclusie lijkt dus: bestel hier alleen waar het restaurant in is gespecialiseerd: de pannekoek. Daarvoor gaan we misschien nog wel eens terug. |
Proever65541 9 maart 2008 | |
Vorige week hebben wij hier weer een keer een pannenkoek gegeten. En deze was wederom weer om te smullen. Ik ken geen plek waar ze lekkerder zijn. Verder vriendelijke bediening en een gezellige sfeer, zoals het in een pannenkoekenhuis moet zijn. De skelterbaan maakt het extra leuk voor kinderen. Hier rijden wij graag voor om. |
Proever5645 22 januari 2004 | |
Dit is een pannekoekhuus waar je nog ouderwets goede service geniet, waar de gastheer en gastvrouw de schwung er uitstekend in houden en waar je je kinderen eindeloos kunt laten spelen, met name de skelterbaan is helemaal goed. Je komt bij de Likkepot binnen, wordt vrolijk, blijft vrolijk en gaat er weer vrolijk weg, wat wil je nog meer? Eten is super, sfeer is geweldig en de humor van de baas is onovertroffen. Duur? Bepaald niet! Kortom, in de schitterende bosrijke omgeving is het goed fietsen, wandelen, toeren, als afsluiting van de dag, of als lunch is een bezoek aan de Likkepot een absolute aanrader, wat heet: een must! |
martin Bruijn (cai-opleidingen) 5 augustus 2003 | |
Sinds kort verkopen ze ook schotels zonder pannekoeken. Wel veel verschillende soorten pannekoeken, van hartig tot veel zoet. Ook met veel verse vruchten..
Geef zelf je mening over Pannekoekenhuus Likkepot