Dit is nou zo'n restaurant waar het plaatje compleet is. Bij aankomst komt de gastvrouw je al tegemoet gelopen en eenmaal aan tafel worden je smaakpapillen aangemoedigd met de meest heerlijke amuses. Je proeft direct de passie die de kok in zijn gerechten steekt. Bovendien wordt al snel duidelijk dat alles huisgemaakt is, van de gerookte zalm tot aan de friandises bij de koffie. Ook de entourage laat niets te wensen over. Er is voldoende ruimte waardoor je heerlijk zit aan de mooi opgemaakte tafels. Een terechte favoriet op de Veluwe!
Gezin met 5 kids hier zondag 11 maart gegeten. Vriendelijke ontvangst. Mooie ronde tafel - centraal in de zaak. Gekozen voor het speciale actie-menu. Naam van het menu klinkt nogal basaal, maar eten en zeker ook het bijbehorende wijn-arrangement waren werkelijk prima. Compliment voor zacht gegaarde (tamme) konijn met krulletje aubergine in combinatie met hollandse garnalen. Ook het dessert was een feestje opgebouwd rond chocolademousse en bloedsinaasappel. Leuke kinderkaart ook! Prijs / kwaliteit goed. Komen graag terug.
Tweede kerstdag samen gedineerd in een sfeervolle ambiance onder muzikale begeleiding van een pianist. Het eten was subliem ,smakelijke amuses tussen de voorgerchten en het hoofdgerecht. Bij dit alles een mooi wijn arrangement, de koffie met bonbons was een mooie afsluiting. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!
Tina de Bock
De ontvangst is alervriendelijkst. De indeling van het restaurant is wat ongelukkig, zo kun je helemaal in een uithoek komen te zitten en heb je nauwelijks het 'restaurantgevoel'.
Over het gebodene kun je kort zijn: dat is geweldig! Wij hadden echter het driegangen-verrassingsmenu en de tafel voor ons het 5-gangen menu. Toch liepen wij voor wat een aantal gangen betreft gelijk op, hetgeen betekende dat wij behoorlijk lange pauzes hadden. Bijna 3 uur voor een driegangen menu ( met de tussendoortjes) is wel wat erg lang...
Bediening is attent en vriendelijk; (kraan-) water wordt in karafjes gebracht en zo nodig attent bijgevuld. De prijs/kwaliteitverhouding is zonder meer zeer positief: kortom een aanrader !
Op 2 oktober j.l. t.g.v. een 65e verjaardag met 13 personen het verrassingsmenu genomen. Nou, het was zeker een verrassing! Fantasisch hoe het opgemaakt was en, vooral, hoe het smaakte. Ik vertel niet wat we allemaal kregen opgediend want dan is het voor toekomstige gasten geen verrassing meer. Prima lokatie, uiterst attent personeel en gezellig ingericht. Echter niet "over the top" gelukkig. Al onze gasten waren verrukt van het diner en de door ons gekozen lokatie. Bij het reserveren konden we, daarnaar gevraagd, aangeven of er nog bijzondere wensen waren m.b.t. de ingrediƫnten zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Hoeveel service wil je hebben? En dan Laura, een op en top gastvrouw zoals je ze maar weinig tegenkomt! Bij deze > nogmaals onze hartelijke dank. Het was een groot succes!
Tineke en Kees de Bil - Nunspeet.
Geef zelf je mening over Restaurant Klavertje Vier