| Keuken | Pannenkoeken / Poffertjes |
| Openingstijden | 10.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
BMTK 23 oktober 2010 | |
Goede plek om met de kids te eten! Even door de inrichting heenkijken....
debueger 7 augustus 2010 | |
Met mooi weer daar een pannekoek weg geprikt. Eerst een schoon tafeltje gezocht. Dat was moeilijk, de bediening wilde deze ook niet schoonnmaken. Pannekoek was eigenlijk wel ranzig, veels te vet. Kortom, ik ga er nooit meer heen. Ik kom er bijna dagelijks langs en zie nog steeds dat de tafels vol met troep staan en nooit worden afgenomen. Kortom geen aanrader
HetSer4tje&Lepel 6 juli 2010 | |
De Pannenkoek was beste te pruimen
martijger 19 juli 2009 | |
Als je de beetje zwarte poffertjes, met dikke laag poedersuiker en te veel boter, het kwartier wachten op 1e serveester (o nee, die hadden we zelf gehaald) en de plaktafels voor lief neemt, is het best een gezellige tent. |
Carnager 23 augustus 2008 | |
Gisteren rond 18.30 hebben we het erop gewaagd, een vriend van me en ik hebben dit restaurant bezocht. Ach, we zaten aan de overkant bij Mulder een terrasje te doen en kregen trek.. Met De Carrousel recht in het vizier, en er nog nooit gegeten maar wetende dat ze pannekoeken serveren, de sprong in het diepe genomen en gaan eten.
Geef zelf je mening over De Carrousel