1 2 3 ouder »

ramses57 ramses57 31 maart 2012

echt waardeloos ! Prijs/kwaliteitsverhouding beneden alle peil. Een droevig bordje droge lapjes gebraad met een kwak tonijnmayonnaise moet doorgaan voor een vitello tonato.
Vervolgens een bordje pasta met een tiental stukjes tomaat, 3 mosselen en 3 vongole. En twee glaasjes wijn van zo'n 10 dl..Daarbij nog € 2,50 voor een beetje brood, dat wel warm was. Rekening : € 35,- voor een bezoekje van nog geen 45 minuten. Treurig dat men veel toeristen op deze manier geld uit de zakken weet te kloppen. Victor van Swaay

hansome hansome 6 maart 2012

Uitstekend gegeten in een heel gezellig Amsterdams pandje. Een aanrader, ook voor de lunch (wel de tijd nemen...). Niet goedkoop, maar dat hoeft ook niet wanneer de kwaliteit goed is.

Denada Denada 18 februari 2012

Op een vrijdagavond binnen gekopen voor een snelle pasta. Die bleek zeer teleurstellend: nog nooit in mijn leven zo vies gegeten. De hoeveelheid was genoeg voor een peuter, en ik weet dat pasta een eerste gerecht is in Italie, maar dit was echt weinig. En dat voor 13 euro. Verder was het gewoon niet goed bereid; droge harde pasta (die duidelijk te lang in de oven had gestaan en aangebrand was). De schotel was genaamd vegetarische pasta uit de oven en daar verwacht je wel wat meer groenten bij dan enkel de tomantensaus die erbij zat. Prijs kwaliteit verhouding zeer slecht. Toen we vertelden dat we het echt niet lekker vonden hebben ze wel heel netjes 1 gerecht van de rekening gehaald. Maar zelfs dan nog zal ik hier nooit meer naartoe gaan en het ook niemand aanraden.

richard123456789 richard123456789 18 september 2011

we gingen naar dit restaurant om te proeven maar we zijn niet tevreden. Het eten is droog en te zout, prijs - kwaliteit verhouding was niet goed.

TM&FJ TM&FJ 29 juli 2011

De positieve ervaringen hier verbazen ons enorm! Van de vele restaurants die we hebben bezocht is dit een van de aller slechtste.

Wij bestelden een voorgerecht van penne in tomatensaus, met olijfolie, peper en knoflook, gevolgd door een hoofdgerecht van kalfsbiefstuk in witte wijnsaus. De slechts engels sprekende serveerster liet weten dat het hoofdgerecht enkel uit vlees zou bestaan, en suggereerde er een groene salade bij te bestellen. Wij volgden dit advies op.

Het voorgerecht stond al binnen enkele minuten op tafel. Het bleek een diep bord vol olijfolie te zijn, waarin wat penne en tomatensaus op de bodem lag, en 'n gesnipperd blaadje basilicum. Tijdens het eten kwamen er bovendien verschillende stukken knoflookschil en uitgedroogde peper tevoorschijn.

Het 19 euro kostende hoofdgerecht van kalfsbiefstuk bleek inderdaad uit niets meer te bestaan dan dat, iets anders zat er niet bij. De los bestelde groene salade was volstrekt droog zonder enige dressing; enkel wat gesnipperde stukjes ui en 'n partje citroen moesten de hoop groene slablaadjes aankleden. De salade was te droog om meer dan een paar happen van te eten. De helft van het vlees was te taai, en dus hebben we voor het eerst in een restaurant het meerendeel van het eten laten staan.

Bij het afrekenen vroeg de ober of het gesmaakt had. Toen ik antwoordde dat dat niet zo het geval was, liep hij snel zonder iets te zeggen weg, om de rekening te maken. Per persoon bleek dit zonder drank 35 euro te kosten, en gingen wij met honger naar huis. Duidelijk een afrader dus.

sMuller sMuller 18 juli 2011

Zondag even binnengelopen voor een snelle lunch. Prima tent met zeer vriendelijke bediening en lekkere gerechten. Wel een beperkte keuze op de kaart, maar dat is niet erg als de kwaliteit prima is.

viddo viddo 22 maart 2011

Laatst gegeten omdat het sfeer uitstraalde en dat had het ook. Gezellig informeel personeel, Italiaanse kok's en lekker eten.

Het was een beetje aan de dure kant, maar als je niet te veel gangen en flessen wijn besteld kan je er goedkoop en lekker eten.

Jonkertje Jonkertje 22 maart 2011

Authentiek Italiaans. Bediening is ok, het eten heerlijk. We hebben 3 verschillende pasta's gegeten op een zaterdagmiddag: alle 3 zalig!

journalista journalista 16 november 2010

belabberde bediening: bij binnenkomst vertrokken net twee mensen omdat ze al twintig minuten aan het wachten waren tot hun bestelling werd opgenomen, maar we gaven het nog een kans. De bediening is typisch Italiaans: traag, onaardig en inefficiënt. We bestelden bijvoorbeeld brood met boter, maar kregen alleen het brood. we hebben twee keer naar de boter moeten vragen en dat duurde tien minuten. De serveerster maakte een uitgebluste indruk en gooide met een snauw onze borden pasta op tafel.
Toen we na het hoofdgerecht betaalden en de zaak verlieten om ergens anders maar een toetje te halen, werden we nog uitgejouwd door de kok in de keuken. Het eten was best lekker, maar niet goed genoeg om de onaardige bediening nogmaals vrijwillig te ondergaan.

yasny yasny 27 oktober 2010

Traditional Italy meets funky Amsterdam. Fenomenal bruschetta's, pasta superior. Combined with elegant and accurate service I had a real good time. Prizes affordable; within short: go there!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Trattoria Italiana Caprese