Wij hadden de primeur van het nieuwe menu bestaande uit: wildpâté en terrine van eendenlever, kabeljauw op pastinaakpuree met saus van citroenjenever en limoncello, reebiefstuk op spruitjespuree, een heerlijk sausje en gebakken aardappeltjes met een vleug knoflook en kastanjeijs en chocolademousse als dessert. Het eten was heerlijk! Én: je gaat hier beslist niet met honger van tafel! De gastheer en gastvrouw zijn hartverwarmende mensen die het hun gasten naar de zin maken. Het bedienend personeel is uitstekend op elkaar ingespeeld. Hier geen obers die buigen als knipmessen en een sfeer waar je een speld kunt horen vallen maar een omgeving van warmte en gezelligheid. Echt een avondje uit dus!! Wij komen hier beslist terug! Wim en Barbara van der Graaf, Leusden.
Heerlijk gegeten in dit restaurant. Goede ambiance en sfeer. Het beschikt ook over een goede wijnkaart met wijnen uit topjaren tegen zeer lage prijzen.
Op donderdagavond hier met zijn tweeën lekker een viergangen menu gegeten. De bediening was vriendelijk en attent. De gerechten waren heerlijk. De prijs kwaliteitverhouding is goed.
Als je echt lekker én gezellig wilt eten in Venlo, dan moet je hier zijn. Een goede keuken, aardige bediening en een zeer grappige eigenaar.Inrichting is een beetje kitsch, maar dat heeft wel z'n charme.
Lunch
Diner