ActiviteitenRestaurant, Bezorgen, High tea
Menuprijs€17.50
Gem. prijs hoofdgerecht€9.50

De laatste recensie

14 augustus 2012

Onder de Platanen bij boerderij Zorgvrij. Een schitterende lokatie voor kinderen met het spinnenbos, een kinderboerdij en een heuze stal in de directe opgeving.
Ik heb er een pittige pizza hete kip gegeten en die was echt 'heet'. Hellaas heb ik hem koud laten worden doordat ik meer aandacht had voor de koeien.
Personeel is erg attent en zelfs bereid een lege fles voor je op te snorkelen voor het geval dat u bij de boerderij heerlijke warme melk wilt kopen. Topservice vind ik dat.
Helaas zijn de medewerkers wel erg op de klok, tijd is tijd, dat is jammer. Zelf vind ik de sluitingstijden aan de erg vroege kant, zeker in de zomer.
Ik ben er nog nooit binnen geweest. Maar buiten is het gezellig met veel parasols. Dus voor ieder wat wils.
De menukaart is erg uitgebreid. Ook voor vegetariers.
Het is wel een van mijn favoriete plekjes geworden door de parasols, de snelle bediening (elektronisch) maar vooral ook door de boerderij die eraan grenst en het spinnenbos.

Gegeten op: 4 augustus 2012.

Alle 1 recensie weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Onder de Platanen

Schrijf hieronder je recensie over Onder de Platanen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
MaandagGesloten