11 recensies

14 januari 2013

Hier nu voor de tweede keer met vrienden gegeten.
Beide keren het verrassingssmenu.
Mooie gevarieerde menus.
Prima bediening.
De locatie waar deze brasserie ligt is ook heel mooi.
Dus helemaal top
Een aanrader!!

Gegeten op: 12 januari 2013.
nota
nota

9 januari 2013

Uitstekend gegeten. De smaak was goed en de bediening plezierig. als punt van kritiek wil ik opmerken, dat porties wel erg klein waren en de hoeveelheid groenten veel te gering. Bijna verwaarloosbaar. Mag n.m.m. best meer zijn.

Gegeten op: 8 januari 2013.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
Joan51
Joan51

12 november 2012

12,5 jarig huwelijk ,wild-wijn menu
Het koetshuis staat in een donkere hoek verscholen,
Je wordt geen welkom geheten,er is een onbewaakte ijskoude garderobe.
De 2persoons tafels staan te dicht op elkaar zodat je andermans gesprekken kan volgen.
Het koetshuis is koud en tocht aan alle kanten,de tegelvloer is ijskoud dus dikke laarzen aan voor de dames.
Bij de hertenbiefstuk was de eekhoonstjesbroodsaus veranderd in kruidenkoeksaus en werd pas gezegd toen we daar melding van maakten.
Het dessert was compleet anders dan wat we besteld hadden,daar kwamen we thuis pas achter .
We hadden direct gereageerd via de mail maar daar kwam tot nu geen reactie op
Ze hadden van tevoren de veranderingen moeten aangeven zodat wij een andere keuze konden maken.
Wij gaan hier niet meer eten.

Gegeten op: 11 november 2012.
Rotan
Rotan

28 oktober 2012

We hebben hier gegeten met 80 personen met hetzelde viergangenmenu. Afwijkingen van het menu waren zondermeer mogelijk. De klant is koning. Het eten was bovengemiddeld van kwaliteit en zag er mooi opgemaakt uit. Niet onbelangrijk: er werd tegelijkertijd uitgeserveerd. De wijnen pasten voortreffelijk bij de gerechten. De keuken paste zich aan aan het programma van de gasten. Professioneel bedrijf, zowel bij de voorbespreking, de dag zelf als bij de afwikkeling. De ambiance is geweldig, ook als je er met zijn tweeën eet. Absoluut de moeite waard!

Gegeten op: 29 juni 2012.
Biesje2
Biesje2
Fijnproever

9 juli 2012

Prima gegeten in een uitstekende ambiance. We werden zeer prettig ontvangen en ons werd aangeboden om buiten op het terras van een aperitief te genieten. De kaart had voor elk wat wils en de wijnkaart is zeer uitgebreid. Het eten van van een zeer goed kwaliteit en inderdaad de broodpudding is een aanrader. De bediening was zeer vriendelijk. Dit jonge retaurant is zeker een bezoek waardig.

EBK
EBK
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

18 juni 2012

prima eten, prijskwaliteit zeer goed.
Bediening zeer traag, werden ook niet door een gast vrouw ontvangen, moesten wachten om naar onze plaats te worden gewezen.Personeel zeer afstandelijk.Werd niet gevraagd, of we iets wilde drinken, moesten daarom vragen, na een tijdje te hebben zitten wachten.
Jammer, als dit wordt opgepakt en verbeterd, dan kunnen ze aan een hoge score komen.

costuff
costuff

13 maart 2012

Prijs/ kwaliteit heel goed. Aardige, ietwat stijve bediening en een vriendelijk sommelier met verstand van zaken. Wij hebben heerlijk gegeten.

marjon1234
marjon1234
Topproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

3 maart 2012

Gisteravond echt goed gegeten, zeker als je kijkt naar de prijs kwaliteitsverhouding. Het verrassingsmenu zat goed in elkaar en het wijn arrangement paste daar mooi bij we komen zeker terug en raden het iedereen aan

buits
buits
Proever

2 maart 2012

Gisteren door vrienden uitgenodigd om hier te eten. Bijzondere omgeving, met karakteristieke tinten in het gebouw. Bediening zeer vriendelijk en sommelier die mij als leek duidelijk kan maken wat de bedoeling is van de wijn bij het gerecht. Porties waren voor ons (25-30 jaar) genoeg en van goede kwaliteit.

juutjuhh86
juutjuhh86

19 februari 2012

Vanavond heerlijk gegeten bij Beeckestijn. De bediening was correct en attent en de inrichting sfeervol. De broodpudding een echte aanrader. Het was wel een beetje donker bij aankomst op de buitenplaats, maar daardoor was de prachtige sterrenhemel in volle glorie te bewonderen. We komen zeker terug.

CPH
CPH