Ik heb hier laatst heerlijk gegeten! Vind het jammer dat ze nieuwe tafels hebben aangeschaft, doet een beetje af aan de sfeer, maar het blijft een leuke tent. De kaasfondue en entrecot waren weer heerlijk! Bediening is over het algemeen prima, er werd nu iemand ingewerkt, wat ongetwijfeld tijd en aandacht kost, dus de aandachtsverdeling was nu minder, maar volledig te begrijpen!
Wat een fijne plek. Authentiek en gewoon lekker. Voor een zeer schappelijke prijs heerlijke kaasfondue en zelf te grillen vlees, glaasje wijn erbij en gewoon genieten!
Als je goed wilt eten en precies wilt weten waar je aan toe bent is dit een prima tentje! Bediening wisselt regelmatig dus je moet maar net geluk hebben dat je een leuk iemand treft. Prijs kwaliteit is ook in orde! Goede aanrader voor een eerste date!
Zeldzaam slechte bediening. Al vanaf het moment dat we binnenkwamen werd ons te kennen gegeven dat het alleen maar lastig was dat we er waren. De barman was buitengewoon onbeschoft. We zijn weggegaan om ergens ander te eten.