Gisteren heerlijk gegeten bij Grand Cafe Saint Tropez, uitstekende service met een glimlach. het personeel was erg vriendelijk en niet te stijfjes. prima uitleg bij het verrassingsmenu, en kennis aanwezig bij zowel de gastvrouw als het "jongere"personeel ! Het 3-gangen verrassingsmenu was erg lekker en verrassend culinair voor een grand café ! niet te duur en heerlijk gegeten. bediening duidelijk bezig met actieve verkoop, brood en water vooraf gevraagd en mijn glas is niet leeg geweest ! al met al dus TOP !
ga zo door en ik kom zeker snel weer terug !
Weer een geweldige avond gehad bij St Tropez, heerlijke wijnen gedronken en een 4 gangen verrassingsmenu, top voor een grandcafe. Een superavond met alles erop en eraan. Goede service, prijs kwaliteit dik in orde! Wij komen er graag en komen zeker weer terug
Sinds nieuwe eigenaar merkbaar achteruit gegaan. Eigenaren te beroerd om te begroeten, personeel veel aandacht voor elkaar en ook kwaliteit van het eten steeds slechter. De prijs die je hiervoor betaald mag er echter wel wezen. Vroeger was ik een grote fan van de salade de boeuf, helaas is dit gerecht ook achteruit gegaan. Saus is voortaan erg waterig en de biefstuk reepjes niet mals! Al met al geen aanrader (meer).
Eten zeer matig en bij melden aan bediening het antwoord "zo doen we het altijd". Geen nieuw gerecht, geen compensatie d.m.v. een kopje koffie. Kortom, slechte service en geen aanrader.
Heb hier onlangs weer eens gegeten. Heb een maaltijdsalade gegeten. Veel groen, weinig vulling. Tafelgenoot had kalfsvlees wat overgaar was. Heb het idee dat de porties nogal eens wisselen. Dan weer groter dan weer kleiner. Het is erg onrustig zitten omdat halverwege de avond de discobal aangaat en de helft van het restaurant in een echt café verandert. De muziek gaat dan hard. Personeel heeft veel aandacht voor elkaar, maar minder voor de klant, dat is erg jammer. Vind de kwaliteit van het geheel en sfeer er op achteruitgegaan sinds in het laatste jaar. Jammer en een gemiste kans denk ik! Adviseerde ik hiervoor relaties om hier vooral te eten, doe ik dat nu niet meer.