| Keuken | Chinees |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
garnaal6 3 september 2010 | |
Restaurant maakt reclame met sushi all you can eat. Bij binnenkomst viel het me al heel erg tegen, het was echt een doorsnee chinees restaurant; de afhalers stonden midden in het restaurant; niet zo gezellig. We zouden vanaf de lopende band sushi en chinese gerechten eten; het accent zou echter op sushi liggen; dat was helaas niet het geval. we begonnen met pangsit en mini loempia, daarna volgde sushi en daarna weer enkele warme gerechten. De warme gerechten waren erg goed, de sushi was echt van een belabberde kwaliteit; de rijst was niet kleverig genoeg om te blijven plakken waardoor je sushi veelal eindigde in de sojasaus. De variatie was minimaal; standaard sushi en na 3 verschillende kwamen gewoon dezelfde weer langs. Wat ik ook raar vond en niet zo smakelijk was dat er 2 kleine bakjes met sojasaus op tafel kwamen te staan en daar moest dan iedereen zijn sushi in dopen. Personeel is erg vriendelijk, doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Dit restaurant doet er beter aan de sushi te laten zitten en zich te concentreren op de chinese gerechten; deze waren allemaal prima van smaak. |
Proever61572 8 juni 2007 | |
Smakelijk Kantonees eten.
Proever10320 5 november 2003 | |
prima restaurant. smakelijke gerechten.
Geef zelf je mening over De Wok