| Keuken | Frans & Brasserie |
| Minimum menuprijs | €22.50 |
| Openingstijden | 10.00-21.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
berent 14 augustus 2011 | |
leuk voor jullie dat jullie als enige in veghel de "ok's ticker van de smaakpolitie behaalt hebben. gefeliciteerd daarmee. We hebben heerlijk en lekker gegeten. de bediening was vriendelijk en gastvrij. ik raad jullie zeer zeker aan. |
WilmavB 9 augustus 2009 | |
Kwamen hier op vrijdagavond 18.00. Het was druk dus we verwachtten enige tijd te moeten wachten. Na 1/12 uur ben ik gaan vragen of er misschien iets was misgegaan. Excuses, bestelling was vergeten door te geven. Excuses geaccepteerd.
Proever81966 6 oktober 2008 | |
We hebben lekker en goed gegeten. Een placemat met voor ieder wat wils.Het eten was uitstekend niks op aan te merken. En het personeel bediening maar zeker ook uit de keuken zijn zeer gastvrij en vriendelijk.
Proever53697 28 november 2006 | |
Service is wel ok, maar de kip is veel te droog. Lamsstoofpotje kan veel beter... Je krijgt wel genoeg op je boord, maar de kwaliteit/prijsverhouding klopt niet helemaal. We hebben daar niet goed gegeten... |
Geef zelf je mening over Brasserie Hoogh Bezoeck