KeukenJapans & Chinees-Indisch

FlaNa FlaNa 25 december 2010

Dit is een all you can eat sushi en teppanyaki restaurant geworden (wel is er nog een chinees afhaalgedeelte)... Althans dat pretenderen ze.

Je mag op een lijstje aankruisen wat je wilt eten en dan zou het gebracht moeten worden. Dit concept werkt op vele plaatsen erg goed.

Nu naar de realiteit hier.
Op 1ste kerstdag erachter komen dat zaken als zeewier, tobiko kaviaar, advocado NIET zijn ingekocht ( hoe maak je dan in vredesnaam handrol's etc)

Wachttijden van 45 minuten voor er een schaaltje kroepoek kwam..en da terwijl er slecht 4 tafeltjes vol zaten..

Het enige goede is dat uiteindelijk 4 tafeltjes saamhorig hun onvrede hebben geuit en collectief zijn opgestapt. Schrijver blijft bij u leest.. kortom blijf lekker babi pangang verkopen en verder niets!!

Absolute afrader!

MADpalace MADpalace 17 augustus 2010

Het vlees wordt hier nog lekker gewokt (en niet langer gekookt dan gebakken zoals bij vele collega's). Verder kun je hier ook goed van de kaart eten. Het restaurant is klein en ziet er wat ouderwets uit. Bediening en eten is goed. Jammer dat het hier niet wat drukker is.

Proever75723 Proever75723 26 mei 2008

Ik was hier 3 weken geleden na een dag met de kids in de speeltuin te hebben doorgebracht. Daar we op de bus moesten wachten in Valkenswaard ben ik gezwicht om in de peperstraat met de kids friet te gaan eten. (bleek van de zelfde eigenaars te zijn als dit restaurantt). Ikzelf had geen zin in friet, en ben gemakshalve bij AnFong binnen gelopen. Ik had een menu voor 14 Euro. Mijn hemel 1,5 tas met eten En nu komt het mooie, het was nog lekker ook. Ok de Babi Pangang is niet zo lekker als bij Bamboo inn, maar de Ajam Pangang was goed. En de gepaneerde garnalen waren (haleluja) krokant!!. Kortom niet super verfijnd, maar een goed adres om voor weinig geld veel waar voor je geld te krijgen.

Omdat ik 2 kleine kinderen heb die aan hun frietjes zaten bij de snackbar wilde ik niet binnen wachten. Geen probleem, kwamen ze het even later netjes buiten brengen. Kijk, dit kost niets, maar geeft het wel een fijne indruk

Jammer dat dit geen restaurant is om te gaan uiteten.

ik kwam hier 10 jaar geleden voor het laatst (ivm verhuizing) en het ziet er exact hetzelfde uit (in mijn beleving). Er zat om 18.30 geen kip binnen, en het was er pikkedonker. Kortom niet gezellig, en het was er koud.

Geef zelf je mening over An Fong