13 recensies

9 mei 2013

Gekozen voor het menu Tafeltje Vol, dat uit een aantal "standaard" gerechten bestond (kipvleugels, gehaktballetjes in tomatensaus en kip in een romige saus. Het bleek gelukkig mogelijk om tegen een geringe meerprijs twee speciale gerechten toe te voegen (maiskolf en vispannetje).
Vooraf werden nachos met kaas en brood met kruidenboter geserveerd.
De gerechten zijn niet heel bijzonder, maar gewoon goed. De kipvleugels waren zoet gemarineerd en krokant. Ook de gemarineerde garnalen smaakten goed, met citroen en peultjes.
Gezien de prijs/kwaliteit verdient dit restaurant een 8.

Gegeten op: 1 mei 2013.
fspoel
fspoel
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

29 april 2013

Ik was niet zo'n tapas liefhebber, dacht ik. Ik ben helemaal om, heerlijk gegeten hier. Met z'n 4en w.o. 1 Iens-topcontroleur. van 1830u tot 2130u geen moment verveeld, nooit te lang gewacht. een van ons is niet zo'n viseter, vervanging was een heerlijke porti rundvlees. grappige menu indeling. Lieve jongedames in de bediening. Heb m'n uiterste best gedaan, maar neen, niets negatiefs te bedenken. En ja, je moet niet pas om 2100u binnenkomen als de keuken om 2200u sluit, Ik ga vaker tapas eten, het was niet eten, het was uít-eten.

Gegeten op: 28 april 2013.
Erwinst55
Erwinst55
Proever in spe

1 maart 2013

Onlangs met een grote groep hier een avondje uiteten geweest. We hadden het duurste menu waarbij je dus 4 gangen + dessert kreeg. Ten eerste was de bediening erg slecht het duurde serieus 30 min voordat iedereen zijn/haar drank had en letterlijk één stukje brood kreeg. Ze waren niet voorbereid op ons terwijl er gewoon netjes gereserveerd was. De porties per tafel klopten niet, erg smaakloos eten wat juist het tegenovergestelde zou moeten zijn & alles duurde echt veel te lang. Er is naderhand nog een bediende bijgekomen van het andere restaurant omdat de 3 meiden die er stonden totaal geen overzicht hadden en maar wat stonden te doen. Er was ook geen leiding gevend persoon aanwezig die de boel aanstuurde en ook tussen al de gangen door liep het compleet mis met alle drankbestellingen. Toen alle koffie's &desserts opgenomen waren kregen mijn tafelgenoten hun dessert nog eerder dan ik mijn espresso. En als klap op de vuurpijl werd een glas frangelico op het blad verkocht als baileys. Ik vond het erg jammer want had er meer van verwacht.

Gegeten op: 13 februari 2013.

30 december 2012

Service is beneden peil. Duurt echt veel te lang.
Zaak wordt gedraaid door een handje vol tieners,zonder overzicht.
Keuken gaat om 22:00 uur dicht,als je dus om 20:00 uur aan tafel gaat is het niet fijn tafelen,zeker als de bediening zo slecht is...
Eten is niet heel bijzonder,alles komt uit de oven en mist verfijning. Blijkbaar voor de doorsnee jonge bezoekers een prima keuze.
Prijs kwaliteits verhouding is scheef te noemen.
Zou het niet gauw aanraden aan anderen.

Gegeten op: 29 december 2012.
Yates
Yates
Topproever

29 november 2012

Erg mooi restaurant, leuke ongedwongen sfeer. Je proeft de sfeer van het mediterane, de keuken en de kleuren. Puur genieten voor een klein prijsje.

Het eten is authentiek in een simpel maar leuk jasje gestoken. De eigenaar stond zelf in de keuken, amusument en toch erg goed koken is een vak op zich.

De sfeer die de keuken brengt is uniek in Valkenswaard, nergens is de sfeer beter als bij de 3 concepten van deze gedreven en gezellige horecaondernemer.

Origineel, erg lekker en gezellig een avond weg.

gamora
gamora
Proever in spe

29 november 2012

Restaurant Pinchos is onlangs veranderd en vernieuwd, het is fris en vernieuwend. De stijl is behouden gebleven, en het eten is er beter op geworden.

We kwamen wat typische Spaanse gerechten tegen als originele Choriso worstjes, Pincho's en heerlijke kip gerechten. Ook pikante gamba's waren geweldig.

Het is onze nieuwe topper om ongedwongen te tafelen.

proever68
proever68
Meesterproever

5 november 2012

Het eten was erg goed en was niks op aan te merken, veel lekkere dingen op de kaart en het was goed bereidt. Jammer was het verwarrende bestel systeem, je moest te veel rekening houden met andere personen aan tafel omdat er bij ons 1 iemand was die geen vis lust. Je kan per bestel ronde 5 verschillende gerechten krijgen en dit maakte de keuze niet makkelijk. Waarom niet gewoon kleinere porties en ieder kan een paar gerechten bestellen per ronde. Ook duurde het erg lang voordat er een bestelling werd opgenomen en het eten werd uitgeserveerd. Decor ziet er prima uit alleen na een tijd werd ik een beetje gek van de Mexicaanse muziek die iets te hard stond.

19 juli 2012

Heerlijk gegeten! De gerechtjes zijn erg lekker.
Nadelen aan Pincho's is dat de gerechtjes aangepast worden aan het aantal personen (als je dus met een viseter en een vishater gaat, moet de viseter 2 keer zoveel eten) en dat de bediening soms wat lang duurt. Ze zijn wel vrolijk!

charlotte1
charlotte1
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

12 oktober 2011

Erg lekker en mals eten. Het menu bestaat uit tapas die je onbeperkt kunt bestellen. Ik ga er zeker terug!

JeroenSt
JeroenSt
Expertproever

21 augustus 2011

Lekker gegeten hier. Gezellige sfeer en leuk concept. Een aanrader en zeker betaalbaar.

Schrijf zelf een recensie over Pinchos