| Keuken | Frans & Internationaal |
| Minimum menuprijs | €24.50 |
| Huiswijn per fles | €15.50 |
| Huiswijn per glas | €2.60 |
| Openingstijden | 10.00-21.30 |
Je bent in downtown Amsterdam, maar hebt ‘het gevoel dat je in Parijs bent’. ‘De champagne en speciale wijnen zijn dan ook goed betaalbaar.’ De bediening presteert wisselend; de ene keer hebben ze ‘volop aandacht voor de klant’, de andere keer ‘zou er wat harder gewerkt mogen worden’. Vooral de asperges zijn ‘vanouds lekker’ en het waard om voor terug te komen. ‘Oh ja, vergeet niet bij de koffie een stukje zelfgemaakte chocoladetaart te nemen...mmm!’
Hopman 5 februari 2012 | |
Fantastisch!!,heerlijk eten,beschaafd personeel,(wat `n verademing),
Proever55929 20 november 2011 | |
Vrijdag avond met zijn drieën hier gaan eten. Gezellig beetje Frans uitziende brasserie, aardige ontvangst, plezierige bediening, lekkere muziek. Goed eten zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding van 50 euro p.p. en dat met twee flessen heerlijke Grüner Veltliner. Begrijp het commentaar op de eigenaresse niet. Volgens mij hebben wij haar ontmoet en zij was een zeer vriendelijke charmante dame die net zoals ik een goede Cognac kan appreciëren.
mmkemper 23 januari 2011 | |
Gistermiddag rond 14.00 uur geluncht, het was niet druk echter we mochten niet gaan zitten waar we eigenlijk wilden.
satproever 5 juni 2010 | |
Wij zijn er nu twee keer geweest.Eén keer voor de lunch en één keer voor koffie met gebak. Zeer attente, vakkundige en gastvrije bediening. Niet trendy maar juist gezellige, smaakvolle, traditionele en goed onderhouden inrichting. Schappelijke prijzen. Lunch, koffie en gebak zorgvuldig bereid en geserveerd. Het eten was van goede kwaliteit met nét even iets bijzonders wat in de herinnering blijft. De dame met de telefoon is er nog steeds, maar ik maak me sterk dat die er juist voor zorgt dat alles tot op de puntjes in orde is. Een aanrader, we blijven hier zeker terug komen. |
Karindegroot 2 mei 2010 | |
Ik was vorige week een dagje in Amsterdam met mijn vriendin en wij komen al jaren bij Beems Brasserie. Wij gaan speciaal voor de heerlijke asperges en ze waren zoals vanouds bijzonder lekker! Zeer attent personeel en een prachtige ambiance. |
Geef zelf je mening over Brasserie Beems