6.7
7.2

KeukenArgentijns
Openingstijden17.00-23.00

Laurastefansons Laurastefansons 8 mei 2012

Heerlijk gegeten met een groep van 5. Het vlees was bijzonder en lekker en de wijn smaakte goed. De bediening was professioneel en vriendelijk. Het restaurant zag er sfeervol en netjes uit; echt een aanrader!

Ingelke Ingelke 6 mei 2012

De sfeer in het restaurant is uitstekend met live muziek. Het vlees is ook prima. De bijgerechten van het saladebuffet en de voorgerechten zijn echter weining origineel en staan niet in verhouding tot de prijs die er voor betaald moet worden.

vincent7 vincent7 24 februari 2012

Een vast "familierestaurant" van ons, al vele jaren gegeten en met wisselend resultaat.
Op avonden waar de eigenaar aanwezig is uitstekende bediening, live muziek met een gitaartje die aan de tafel komt spelen zonder opdringerig te zijn, en na meerdere gerechten geprobeerd te hebben tot de conclusie gekomen dat het vlees toch erg lekker is.
Saladebar altijd gevuld, vers en smakelijk, en met de algemene sfeer is weinig mis.
Echter, op dagen dat "de rest" van het personeel het restaurant moet runnen is daar weinig van te merken. Het eten duurt langer, wachttijden voor reserveringen en matige afwerking waarbij "rare" wordt opgevat als "Schoenzool".
Toch vanwege 9/10 keer geen vuiltje aan de lucht een Uitstekende waardering, maar dit komt op doordeweekse dagen tussen 7 en 8 het beste tot zijn recht.

Lisa19 Lisa19 21 februari 2012

Gezellig restaurant met vriendelijke bediening. Bij binnenkomst krijg je meteen een mandje broodjes met zelfgemaakte kruidenboter.Na voorheen altijd heerlijk gegrilde biefstukken hier te hebben gegeten nu eens de zalm geprobeerd. Deze was volgens mij niet gegrild maar ondanks dat erg smakelijk en goed bereid. Fierro heeft een prima saladebuffet, goede kwaliteit en vers. Dit zit bij bepaalde menu's in de prijs. Ook de andere bijgerechten zijn erg smakelijk. De porties zijn goed. Ik zou dit restaurant aanbevelen.

eveliencuypersen eveliencuypersen 9 januari 2012

Wij waren hier met vrienden, zoals vele keren, en hadden een heerlijke avond!
Het was een drukke avond, maar wij hadden snel een plek gekregen.

Het vlees was zeer mals en tot in perfectie uitgevoerd met veel zorg en smaak.
Echt een aanrader als je een goed restaurant zoekt. De bediening zag er verzorgd uit
en bezat veel kennis. Goede wijnen. Top sfeer, top avond zoals altijd!

Geef zelf je mening over Fierro