6.6
6.6

1 2 3 4 5 ouder »

joris_en_monique joris_en_monique 6 mei 2012

Afgelopen woensdag hebben mijn vriendin en ik weer bij Bangkok gegeten en het was weer heerlijk. We gaan wel vaker bij onze favoriete Thai eten voordat we naar de film gaan, omdat het eten altijd snel klaargemaakt wordt zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Tot onze verbazing hebben ze nu op maandag, dinsdag en woensdag een Bangkok Bioscoop menu. Dit is een 2 gangen menu, met als vooraf een lekkere mix van voorgerechten en daarna een hoofdgerecht naar keuze. En als toetje krijg je een gratis bioscoopkaartje!

Bangkok was al 1 van mijn favoriete restaurants, maar nu staan ze echt bovenaan het lijstje.

Tot volgende week, Joris en Monique

Ellisbartels Ellisbartels 4 mei 2012

Van de week met mijn werk gegeten altijd leuk met veel mensen want dan kan je veel verschillende gerechten eten! Favoriet blijven altijd de tod man , garnalen met knoflook en vis met Spaanse peper! Ook weer te veel gegeten maar heerlijk! Ik kom gauw weer terug!

pamcop pamcop 15 februari 2012

Voorheen echt onze favoriete Thai, maar helaas na de laatste keer is mijn mening zeker veranderd. Ik bestelde Pad ped ma muang. Dit is een gerecht dat ik al zo vreselijk vaak in Thailand en in hun restaurant heb gegeten en ook zelf al meerdere malen heb klaargemaakt. Ik kreeg het gerecht en de kip smaakte gewoon naar vis (ik vermoed tamarinde). Dit gezegd tegen een serveerster en na een discussie kreeg ik een nieuw gerecht. Helaas dit smaakte ook vreselijk naar vis. Dit wederom tegen de bediening gezegd, maar het enige dat ik kreeg was een discussie. Toevallig weet ik dus hoe het gemaakt wordt en er wordt geen vissaus in gebruikt. EN dit heb ik in mijn eerdere ervaringen van dit gerecht in hun eigen restaurant nooit meegemaakt. En ook al zou dit niet zo zijn geweest, je gaat geen discussie aan met je klanten. Maar dan komt er ook nog bij dat dit gerecht echt niet te eten was, dus beide gerechten niet opgegeten. Dan zou je verwachten dat ze iets met de rekening doen, maar nee! Erg jammer, want deze ervaring heeft mijn favoriete Thaise restaurant, veranderd in een restaurant waar ik nier meer heen ga. Ik zal dit restaurant ook nooit meer aanbevelen aan mijn vrienden. Zo zie je hoe belangrijk het is om je klanten tevreden te houden.

itasty itasty 29 december 2011

Dit is mijn favouriete thai restaurant. Het eten is echt smakelijk en de service is prima.
Vaak is het te druk in het restaurant. Ook al heb ik gereserveerd, moeten we toch wachten.
Maar het goede eten en service maakt het wachten wel waard.

Johan23 Johan23 25 oktober 2011

Uitstekende prijs kwaliteits verhouding.

PaulP PaulP 9 oktober 2011

Heerlijk gegeten, wat ons betreft zeker een aanrader.

Auburn Auburn 20 augustus 2011

Al jaren een plek om na verloop van tijd weer even snel een hapje te gaan eten. De smaken zijn goed, de ingredienten zijn vers en je kan zo in de open keuken kijken waar de dames met haarnetje het eten vers bereiden. Staat bekend om zijn kipsalade (waarvan helaas de ananas wel uit blik komt) maar de rest van ingredienten heerlijk bij elkaar passen. De curry's (kip en garnalen) zijn goed van smaak, evenals de pad thai (beef) van tafelgenoten. Enige minpuntje is dat er weinig gebakken rijst wordt geserveerd terwijl je hier wel extra voor betaalt. Het verloop van de bediening is hoog waardoor de service niet constant blijft, gelukkig de smaak van het eten wel. De prijs-kwaliteit is hier verder goed.

Kardamon Kardamon 19 augustus 2011

Vroeger mijn favoriete Thaise restaurant. De laatste tijd alleen maar het gevoel alsof ik fast food thais heb gegeten. Ik wijk voor nu liever uit naar een andere Thai

Proever80912 Proever80912 21 juli 2011

Eten erg lekker en goede porties. Eventueel de mogelijkheid om restant mee te nemen.
Smaakvol, en de menu's zijn goed. Bediening vriendelijk. Altijd erg druk. Reserveren is wel noodzakelijk.prijzen zijn goed , zeker voor midden in de stad.

BertSoeting BertSoeting 5 juli 2011

Geweldig restaurant voor de echte Thai liefhebber. Lekker eten, service mag wat beter. Al met al een goed restaurant.

1 2 3 4 5 ouder »

Geef zelf je mening over Bangkok