KeukenItaliaans & Pizzeria

Proever74010 Proever74010 11 april 2008

We wilden via internet een pizza, lasagna en salade bestellen bij Pizza Valentino. De internetpagina lag eruit, dus het moest telefonisch. Na de bestelling doorgegeven te hebben zaten we ruim een uur later nog te wachten. Nog maar eens gebeld. Pizza komt er direct aan, was erg druk. Half uur later ontvang ik een telefoontje van de bezorger, hij kan het huis niet vinden. Blijkt dat ze het huisnummer verkeerd genoteerd hebben. Dik 10 minuten daarna (1 uur en 45 minuten nadat de bestelling was geplaatst) eindelijk de pizzakoerier aan de deur. De pizza en lasagna werden zonder korting afgegeven. Bij het openmaken bleek dat ze inmiddels koud waren geworden... bovendien was de lasagna niet te eten en de pizza zeer matig.

Al met al belabberd!

timutrecht timutrecht 16 november 2007

Prima pizza...voor een erg lage prijs als je ze effe afhaalt.

Renske Renske 21 juni 2007

Ik heb zojuist besteld en het werd snel bezorgd maar daar is dan ook het beste mee gezegd. De bestelde \'spaghetti bolognese\' (ik dacht: daar kan zo\'n pizzeria zich geen buil aan vallen) kwam aan, ik maakte het open en dacht: heb ik gebakken beschuit besteld? Ik dacht het niet. Het bleek de (aangekoekte? oude? korst van een?) kaas te zijn, of zoiets, want het smaakt niet als kaas. Ik durf niet te raden wat het dan wél is.
De pasta smaakt absoluut smakeloos, zouteloos en waterig. En het smaakt verre van vers. Dit is op afstand de slechtste pasta die ik ooit gegeten heb. Ik heb een hapje gegeten, toen nog twee om mezelf ervan te vergewissen dat ik niet gek ben.. maar het is echt af-schu-we-lijk VIES. Hoe krijgen ze het voor elkaar - deze mensen zijn professionals (mag ik hopen), maar ik kan beter koken dan zij. Dit is echt geen euro waard. Ik heb echt spijt dat ik de bezorger een fooi gegeven heb.

luiz luiz 25 januari 2007

Pizza\'s redelijk oke, maar niet helemaal mijn smaak. Dikke korst en geen uitgesproken ingredienten.

Proever9461 Proever9461 2 augustus 2006

De pizza\'s van Valentino zijn ontzettend lekker! wij halen altijd af en dan krijg je ook nog eens een fikse korting op de al lage prijzen. De pasta is echter een grote afrader! de carbonara was een bak roomsaus waarin een paar natte slierten pasta dreven, geen smaak, geen kaas, geen ei en geen kruiden te bekennen, maar wel grote stukken gekookte smaakloze ham. Goed genoeg over deze smerige pasta, ze noemen zichzelf waarschijnlijk niet voor niets pizzeria.

Geef zelf je mening over Pizza Valentino