| Keuken | Italiaans & Pizzeria |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
MvanV 30 maart 2012 | |
Bediening is niet optimaal en je gerecht kan erg lang duren. Buiten al helemaal.Ook is het net wat weinig.
piete 7 maart 2012 | |
overheerlijke pizza's en ook de forel is een aanrader. tevens ook erg lekkere cappuccino.
mariekevanbasten 19 februari 2012 | |
Vaak hier gegeten en altijd lekker gegeten! Ik neem altijd een pizza en deze bevallen mij goed. Dunne krokante bodem en goed belegd. Ook wordt het eten altijd vlot geserveerd, ik heb nooit langer dan 15 minuten hoeven te wachten. Wellicht wanneer je met een grote groep gaat dat dit anders is. |
dana1 18 december 2011 | |
Ik heb hier al meerdere keren gegeten en het is elke keer weer smullen. Er is ook redelijk veel keuzes voor vegetariers; de vega lasagna is echt mijn favoriet!
sboo 9 december 2011 | |
Naast een proefformulier toch ook nog maar even een mening ingevuld: Ik heb hier afgelopen week weer eens gegeten, maar waar ik in het verleden de eenvoud van 'gewoon weer een pizzatent' nog wel wist te waarderen, was het deze keer toch hooguit matig te noemen. Een veel te vette pizza, waarin maar één ingrediënt te herkennen is, bier in een vies glas, droevige desserts, onbeholpen (niet onvriendelijke) service, luide tv voorin het restaurant waar het voltallige personeel naar zit te kijken en sjofele ingang en ruimte voor de toiletten waarin talloze stukken meubilair rondslingeren zetten al met al aan tot het herzien van een jarenlange traditie. |
Geef zelf je mening over La Grotta