jclemensa 13 mei 2011 | |
Heerlijk ijs en leuk personeel. |
meilute 13 mei 2011 | |
heerlijk en goed ijs! goede service en decor! gewoon een 10! |
Soof22 16 maart 2011 | |
Door het heerlijke ijs van Venezia vind ik aan ander schepijs niets meer aan! Het kan niet tippen aan het ijs van Venezia. Al het ijs is zelf gemaakt met liefde en dat proef je er zeker vanaf! En je word altijd geholpen door een vrolijke medewerker. |
Ilja123 15 maart 2011 | |
Venezia is weer open, de lente begint bijna: tijd voor het lekkerste ijsje van Utrecht! |
Nadia1991 14 maart 2011 | |
Super super super lekker!! Ik ga morgen gelijk weer een ijsje halen! |
ijsfreak 13 maart 2011 | |
Hoera, ze zijn weer open! Heerlijk kunnen genieten van mijn favo hoorn met chocola, mona lisa en hazelnoot. Italiaans ijs zoals het moet! |
Dawaa 25 mei 2010 | |
Ik vond het echt een heerlijk ijsje. De kiosk staat op de gracht, je kan er niet omheen. Ik werd vriendelijk geholpen, en ze namen de tijd voor me, ze gaven me niet het idee dat ik moest opschieten, terwijl er nog andere te wachten stonden. Ze hebben veel keus, voor iedereen zijn eigen smaak. Het was echt lekker. Ik heb genoten |
manon88 19 mei 2010 | |
Wat een leuk plekje in het centrum om je ijsje te eten! en daar komt bij dat het super lekker ijs is, er altijd wat nieuws te proeven valt en fijne hulp vanachter de balie. |
ijsfreak 10 augustus 2009 | |
Jaar in jaar uit het aller lekkerste ijs van Utrecht!! |
Proever78861 29 juli 2008 | |
Echt, wat een lekkere ijs!!! Zelfs mojito smaak! Wat wil je nog meer in de zomer?? Personeel is ook zeer goed en vriendelijk. |
Geef zelf je mening over IJskiosk Venezia