Reserveer nu

KeukenItaliaans
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

‘Eigenlijk kan het niet meer, het zwart met roze interieur met lekkagevlekken’. ‘Het ziet er niet uit, maar het eten doet je de omgeving vergeten’. Hier kom je echt alleen om te genieten van een ‘heerlijke pizza’, ‘perfecte pasta’ en ‘prima service’. Volgens velen is het ‘jammer dat ze niet bezorgen’. Er zit dus niets anders op dan gewoon naar dit restaurant toe te gaan met je ogen dicht en je reuk- en smaakvermogen op volle stand!

Joshi Joshi 1 mei 2012

Na alle recensies op deze site had ik hoge verwachtingen van deze echte Italiaan. Het viel helaas wat tegen. Mijn pastagerecht was echt smakeloos, en er moest flink wat kaas en zout aan te pas komen om het nog naar iets te laten smaken. Ik ben dol op Italiaans eten, maar pasta's kan ik zelf toch echt beter maken. De pizza van mijn tafelgenoot was echter erg goed, lekkere smaken en lekker vers uit de oven. Voorgerecht was ook niet echt denderend: de hammen waren oké maar ook niet echt smaakvol. De mozzarella en tomaten waren koud en dus vrijwel smakeloos. Jammer! Maar voor een pizza komen we wellicht nog eens terug.

saskia-uithoorn saskia-uithoorn 24 april 2012

Gastvrije, vriendelijke ontvangst en bediening. De koks staan met plezier in de keuken. De pizza's zijn perfect. Het restaurant is klein, oogt eenvoudig, maar heeft alles wat een gast nodig heeft.

anja1957 anja1957 7 maart 2012

Omdat we niet in Uithoorn wonen, hadden we ook niet eerder de gelegenheid om daar weer te gaan eten. Mijn eerdere ervaring afgelopen oktober was echter zo goed dat ik toech echt wel weer terug wlide naar dit restaurant om te gaan om lekker te eten. Italiaans is zo wie zo voor mij mijn favoriet. Deze keer met meijn man Jeroen. Heerlijk gegeten. Carpaccio en Vitello tonato vooraf en heerleijke echte steenovenpizza's als hoofdgerecht. Zoveel keuze. Lekkere Tiramisu en koffie toe.
Hopelijk zijn we snel in de gelegenheid om er weer te gaan eten.

marieke4 marieke4 5 maart 2012

Kijk, dit is nu een echte Italiaan! Beetje rommelig qua interieur (wat ons juist gezellig deed overkomen) en waar het om draait (het eten); dát was goed! Gelukkig hadden we gereserveerd, want in het weekend is dat zeker nodig.
Bij aanvang kregen we een mandje vers brood (ciabatta) met een huisgemaakte tomaten-tapanade en kruidenboter en zwarte en groene olijven. Naast de verschillende mooie wijnen per fles, kan je ook kiezen voor een glas, 1/2 liter of liter rode, witte of rosé huiswijn. Die drinken soepel weg.
Vooraf een variatie aan warme hapjes; waaronder gevulde portobello's. Geen diepvriesspul, gelukkig! Als hoofd had mijn partner een verse tortellini met champignon/truffel saus en ik tagliolini met runderstoof. Vers geraspte kaas erbij, wat je naar believen kan toevoegen aan je gerecht. Alles zeer smakelijk en vers. Als nagerecht hebben we een limoncello tiramisu gedeeld; welke ook niet te versmaden was! De pizza's die langs kwamen, zagen er ook erg lekker uit! Het fijne van de menukaart is ook dat er maandelijks een 3 gangen menu beschikbaar is voor een vast bedrag (€27,50) met voor elke gang zo'n 6 a 7 keuzes waaruit men kan kiezen.
Al met al een prima restaurant met vrolijke bediening en erg lekker Italiaans eten voor een mooie prijs!

Akertree Akertree 19 februari 2012

Gisteren heerlijk gegeten bij Il Pappagallo. We hadden vooraf geresewrveerd en dat was maar goed ook anders kon je onverrichterzake huiswaarts keren. We hadden allebei het keuzemenu genomen en vooral de diverse winterse gerechten zijn een aanrader. Het smaakte heerlijk en je kan op deze manier met veel gerechten kennis maken.
De bediening was vlot en zeer vriendelijk en ook de zaak op zich vonden wij zeker niet ongezellig. Wat ons betreft een aanrader.

Geef zelf je mening over Il Pappagallo

MaandagGesloten