| Keuken | Internationaal |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €2.50 |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Injo 8 maart 2012 | |
Uitstekende prijs - kwaliteitverhouding! Een echte aanrader voor wie op zoek is naar lekker eten, goede bediening en een sfeervolle ambiance. We hebben hier al meerdere malen gegeten en zijn nog nooit teleurgesteld. |
saskia77 6 november 2011 | |
Zeer gastvrije en vriendelijke bediening. Leuk decor. Elke tafel krijgt een eigen serveerster/ober. Ondanks de drukte een vlotte service. Lekker gegeten; verse producten, goed bereid en goed op smaak. We komen zeker terug. |
blijeballon 24 oktober 2011 | |
Met een vriendin hier gegeten. Wat een vriendelijke bediening! Vriendin mag i.v.m. gezondheidsproblemen niet alles eten en overal werd rekening mee gehouden, de kok kwam zelfs langs. Erg mooie kaart, heb weer genoten van de overheerlijke oesters. De tasties (kleine voorgerechtjes) zijn allemaal even lekker en wat fijn dat je nu van alles iets kunt proeven. De huiswijn (rode) smaakte prima. Heerlijk gegeten en afgesproken dat we voorlopig altijd hierheen gaan en dat heeft zeker ook met de superservice te maken! |
R_Assendelft 10 augustus 2011 | |
Heerlijk genoten op een prachtige locatie. Goede sfeer ook! verder een lekkere kaart; de verzameling (vooraf) en de I-bone zijn aanraders! |
mvand 9 januari 2011 | |
Wat een fijn restaurant! Mooie lokatie (uitzicht over het meer), zeer vriendelijke bediening. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ga hier zeker heen!! |
Geef zelf je mening over 't Schippersrijk