| Keuken | Frans & Internationaal |
| Minimum menuprijs | €33.00 |
| Openingstijden | 12.00-15.00, 18.00-22.00, za-zo geen lunch Meld dit restaurant als niet meer open » |
Hydro 30 september 2010 | |
Een geweldig pand op een mooie locatie. Op een warme avond is het hier goed toeven buiten. Heerlijke mix van gerechten met prima advies voor de wijnen. |
tomenfamke 27 januari 2009 | |
Restaurant van grote klasse in een heerlijk rustgevende ambiance. Verrassende kaart,gerechten prima verzorgd, bediening perfect, aanrader, zowel voor lunch als diner. |
Proever47082 29 juli 2007 | |
Gisteren weer eens bij \'t Raadhuis geweest. De inrichiting is grotendeels vernieuwd en weer helemaal van deze tijd. Ziet er erg mooi uit. En het was druk, sterker nog, het zat vol. Maar het liep op rolletjes. Complimenten. De bediening attent en op de juiste momenten aanwezig. We aten o.a. tarbot omdat de heilbot uit was: helemaal geen straf; het was heerlijk. |
Proever47082 15 november 2006 | |
Inmiddels drie keer geweest. De eerste keer was de beste keer. Toen was de gastvrouw vrij en konden we rustig eten zonder verplicht aardige (maar goed bedoelde) pogingen om een gesprek aan te gaan over werkelijk niets. Knap dat iemand dat fulltime kan doen. De kaart is fantastisch en de kwaliteit prima. Lekkere wijnen. Beetje gedateerde inrichting. We komen echt nog eens terug. Maar laat ons dan a.u.b. lekker ALLEEN tafelen. |
Proever14957 17 september 2006 | |
perfect gegeten,vrijdag 150906 zeetong om te zuigen,voorgerecht dit keer gekozen voor een combinatie van 3 gerechten van de kaart (leuke vondst overigens)kort en bondig; het was wederom weer zeer goed ;de wijnen ,ambiance, aperatiefje op het mooie terras ,laat inderdaad die ster maar een keer komen. |
Geef zelf je mening over 't Raadhuis